Komentāri: Viņķele par valdības lēmumiem pandēmijas laikā: turīgie lemj par cilvēku dzīvēm

Ilze

Ja vakcinētu tikai ģimenes ārsti: 1) vēl aizvien rindā gaidītu kategorija 50+, jo viņi vakcinē ar jaudu 20 cilvēki dienā. Radinieki (40gadnieki) pieteicās pie sava ģā pieRīgā martā, ap Jāņiem prasīja, kad tad varēs vakcinēties, ģā atbildēja, ka viņai vēl 100tiem pensionāru rindā. Gāja vakcinēties uz masu vakcinācijas centru; 2) daudzi ģā, īpaši laukos, nevakcinē vispār; 3) ja vakcinētu tikai ģā, būtu vēl vairāk viltotu ierakstu par vakcināciju un sertifikātu nevakcinētajiem...

Nekur Eiropā sākumā nevakcinēja ģimenes ārsti, tikai vakcinācijas punkti. Arī tādēļ, ka gandrīz nekur viņiem tomēr līdz galama neuzticas. Latvijā jau nu īpaši... viņi tirgo slimības lapas utt.

14.nov 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Nu ko tad mūsu režīma kritiķe jaunu pateica? Neko. Pazelēja internetā sen lasīto un viss.

14.nov 2021 Atbildēt
Vērotājs

Nevajag teikt - mēs kļūdījāmies, varbūt pareizāk būtu - es kļūdījos. Vakcinācijas procesā ģimenes ārsti bija jāiesaista senioru un hronisku slimību pacientu vakcinācijai. Gados jaunie nemaz nezina kur un kāds izskatās viņu ģimenes ārsts. Visiem virs 50 vajadzēja organizēt vakcināciju darba kolektīvos un vakcinācijas punktos.

14.nov 2021 Atbildēt
Ilze

Vakcināciju vajadzēja organizēt tā, kā to darīja civilizētās valstīs: strikti uz leju pa vecumiem, visiem izsūta vēstules ar numuriem un e-pastiem, kur pieteikties, pieteikšanās 10 dienu laikā, ja nepiesakās, iespēja palaista garām. Tas neļautu šaubīties un atlikt, jo zini, ka pēc tam būs sarežģītāk. Un stingri uz leju pa vecumiem, neļaujot nevienam lekt pāri rindām. Un nekādas 100 prioritārās grupas, ieskaitot resnumu.

Tagad valstīm, kas tā darīja, ir viegli plānot un organizēt boosterus. Kamēr Latvijā bija bardaks un haoss, un ar būsteriem būs tas pats.

14.nov 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Laikam Vācija nav civilizēta valsts- nekā, no tevis minētā, Vācijā nebija.

Un, joprojām, vakcinēties ir visai problemātiski.

14.nov 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Viņķele ir skaista sieviete ar neatvairāmu seksapīlu, bet TR speciāli viņai riebj, jo publicē tikai Ilzes bēdīga vai skumja izskata seju. Jautājums - vai tad slinkums viņu kaut reizi smaidošu nofočēt?

14.nov 2021 Atbildēt
Alberts Brokāns

Vinķele, pasakiet taisnību, kāpēc atteicāties no piešķirtajām 800000 vakcīnām. Un vai par to saņēmāt maizes Kukuli.

14.nov 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Vēl tas vecais raksts. Izskatās, ka Viņķele pūlas atdzīvināt un pacelt jaunā kvalitātē "šķiru cīņas" karogu.

15.nov 2021 Atbildēt

Komentēt