"Neviens negaida, ka viņi smagi saslims"; speciāliste par Covid-19 pacientiem ar viltotu vakcinācijas sertifikātu

© Oksana Džadana/F64

Valsts zinātniskā institūta "Bior" direktora vietniece Olga Valciņa kanāla TV24 raidījumā "Uz līnijas" norādījusi, ka nevakcinētie vismaz reizi saslimstot ar Covid-19.

"Tas ir likumsarkarīgi. Tam agri vai vēlu bija jānotiek. Agri vai vēlu nevakcinētie vismaz vienu reizi saslimst. Bez variantiem," norāda O. Valciņa.

Runājot par cilvēkiem, kuri iegādājušies viltotus vakcinācijas sertifikātus un saslimšanas gadījumā "bojā" statistiku, speciāliste norāda, ka šādi gadījumi "grauj visu kopējo uzticēšanos gan valstij, gan veselības aprūpei".

"Turklāt šādi cilvēki, piedodiet, nelikumīgi aizņem vietu pie ārstniecības personām tai brīdī, kad viņi tomēr saslimst, jo uz viņiem pat skatās citādāk. Neviens negaida, ka viņi smagi saslims," pauž speciāliste.

Dzīvesstils

Bijusī Ukrainas TV galvenā redaktore Lelija Boravļeva savulaik bijusi populārā šova “Izmeklēšanu vada ekstrasensi” redaktore, kurā cilvēki ar ezotēriskām spējām mēģināja noskaidrot patiesību par kādu konkrētu notikumu. Tomēr ap šo raidījumu klīst diezgan daudz baumu. Daži ir patiesi pārliecināti, ka tā ir taisnība, bet citi, ka šovs ir iestudējums, vēsta Unian.net.