Horoskopa zīmes ar stiprāko veselību

© Vladislavs Proškins/F64

Neskatoties uz to, ka visu horoskopa zīmju pārstāvji ir pakļauti dažādām kaitēm, ir četras zodiaka zīmes, kurām ir laba veselība un iespēja nodzīvot ilgāk. Viņi var ilgstoši saglabāt savu jaunību un dzīves sparu, raksta "rsute.ru".

Vērši vienmēr jūtas jaunāki, nekā patiesībā ir. Parasti arī viņu izskats var būt mulsinošs - lielākā daļa izskatās jaunāki par saviem gadiem.

Vērsim patīk rīkoties profilaktiski. Tas izpaužas arī novecošanas ziņā: viņš labprātāk jau laikus parūpējas par savu veselību un izskatu, lai nedaudz palēninātu laiku. Ja tomēr šī zodiaka zīme saskaras ar kādu kaiti, tā nepadodas, bet nekavējoties rīkojas, kas rezultējas ar ātru atveseļošanos.

Vērsis parasti ēd veselīgi, lai uzturētu sevi labā formā. Vērsim ir laba veselība, jo viņš zina, ka miegs un uzturs ir vislabākie līdzekļi pret nogurumu.

Lauvām piemīt neizsīkstoša enerģija, laba veselība, izturība un aktivitāte. Lauvas rūpējas par sevi, lai saglabātu jaunību un dzīves sparu. Lauvas ir aizņemti cilvēki, tomēr izvairās no smaga darba, kad vien iespējams.

Patiesībā šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem praktiski nav noslieces uz slimībām. Turklāt Lauva nekad neļaus cilvēkiem redzēt, ka jūtas slikti. Lauva zina, ka, lai saglabātu veselību, ir jāizvairās no pārlieku lielas piepūles un jāsavalda ēstgriba. Vingrojumi, atpūta brīvā dabā un daudz vitamīnu, kas ir augļos un dārzeņos, ir drošākais ceļš uz Lauvas ilgmūžību.

Jaunavai ir iedzimts instinkts saglabāt līdzsvaru visās dzīves jomās. Par laimi, zvaigznes Jaunavām ir uzdāvinājušas īpašu dāvanu: tām nav pārāk jācenšas, jo viņas dabiski saglabā jauneklīgu izskatu un dzīvesprieku. Jaunavām ir laba veselība, tās ir stipras un izturīgas pret slimībām.

Jaunavas rūpējas par sevi, regulāri veic analīzes, kontrolē savu svaru un skaita kalorijas, šīs zīmes pārstāvji pievērš īpašu uzmanību savam uzturam. Jaunavai nepatīk trekni un kalorijām bagāti ēdieni, kafija un alkohols. Jaunavu ēdienkarte ir bagāta ar graudaugiem un piena produktiem, augļiem un dārzeņiem. Viņas reti smēķē un zina, ka tas ir drošs ceļš uz ilgmūžību.

Svarīgākais