Komentāri: Kāda ir galvenā atšķirība starp gripu un Covid-19?

bezkaunīgais sivēns

Neviens neko nezina, bet tikai muļļā.

7.nov 2021 Atbildēt
Daina Bajore

TU ZINI. ES ZINU.

15.nov 2021 Atbildēt
Vova the Vagabond

«Egils Levits ir kā spoža zvaigzne. Spīdums, kas šai zvaigznei piemīt, ceļas no dziļas inteliģences, no izcilas izpratnes par Latvijas vietu un lomu Eiropas un pasaules kontekstā. Latvijai ir ļoti nepieciešama zvaigzne, kas apspīd mūsu valsts tumšos beztiesiskos kaktus. Viņš spēj visus putnus, kam nošļukuši knābji, ar savu lielo ticību Latvijas valstij un latviešu nācijai atkalt celt spārnos».

/Māra Zālīte/

15.nov 2021 Atbildēt
Andris Kārkliņš

Tieši tā.Ber tik ogles

15.nov 2021 Atbildēt
Vitalij Nartish

Paraadiet man oficaalo maajas lapu,kas ir covid 19!!!!!!!!!! Nav taadas!!!! Tad arii nav covid!

7.nov 2021 Atbildēt
Andris Savickis

100 punkti piekrītu....bet to potētie diez vai uzzinās

15.nov 2021 Atbildēt
Andris Džuss

Tiem kam nav tāda Covid - jau tūkstošiem guļ zem zemes. Tad jau ir laikam - Vitālij.

15.nov 2021 Atbildēt
Daina Bajore

VĒL DZĪVA

15.nov 2021 Atbildēt
Andis atbilde Andris Džuss

Jā, no citām saslimšanām, kuras ārstētas kā covid, bet par cik covidam zāļu nav, tad neārstēšanas vai pilnīgi aplamas ārstēšanas.

Ņemam kaut vai pēdējo gadījumu ar 31. gadus vecu vīrieti. Vispirms Cipules kantoris vispār 4x atteicās sniegt medicīnisko palīdzību, bet kad nu viņu beidzot slimnīcā uzņēma, tad nevis ārstēja kā infekcijas slimnieku, bet gan kā smagi katastrofā cietušo - ievadīja mākslīgā komā (atslēdza imūnsistēmu), lai infekcija var cilvēku piebeigt.

Cipulei pēc tā gadījuma vajadzēja atkāpties (pilnīgi nespējīga vadīt jel kādu iestādi) , bet kur nu niecības atkāpsies... kas arī apliecina, kādas niecības "vada" Latvijas medicīnu.

Ja par rakstu, tad pilnīga dezinformācija. Ja pēc piektās saslimšanas dienas cilvēkam labāk nekļūst, tad ir jāsāk lietot antibiotikas, jo tā vairs vispār nav vīrusu saslimšana, bet bakterioloģiskā pneimonija.

Visbeidzot, ir svarīgi saprast, kā sezonas gripas saslimšanas vispār tika uzskaitītas. Tās netika uzskaitītas vispār atsevišķi, bet no visām fiksētām saslimšanām atskaitītas visas zināmās saslimšanas un tas kas palika pāri, to ierakstīja statistikas ailē kā saslimšanas no gripas.

15.nov 2021 Atbildēt
Modris Striķis atbilde Daina Bajore

Apbrīnojami ka tā.

15.nov 2021 Atbildēt
badžoo atbilde Andris Džuss

Tiešām miruši no kovid? Vai kā...?

15.nov 2021 Atbildēt
manC no laukiem atbilde Andis

...covid nav slimība, bet "slēdzis", kas uz kādu laiku izslēdz imunitāti... ja uz covida saķeršanas brīdi ir kāda problēma, tā izlīdīs uz āru... ja nebūs problēmu, tad i nemanīsi to covidu... pastāv teorija - ja vasarā, kad organisms ir spēcīgāks, pie pilnas pārliecības, ka ar veselību ir viss ok, apzināti inficēsies ar covidu, to varēsi viegli pārslimot un dabūt imunitāti, kas pasargās ilgi un laimīgi... bet, lai arī balstīta uz loģiku un iepriekšējām pieredzēm, tā ir tikai teorija...

15.nov 2021 Atbildēt
Andis atbilde manC no laukiem

Visai interesanta ideja par "slēdzi" un saskan ar vēl vienu citu ideju, ka covid ir kā herpes vīruss ar kuru vienreiz saslimis vari saslimt ik reizes, kad veselība sašķobās. Protams, vakcinācija tikai situāciju dara vēl sliktāku.

16.nov 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Bļē...

7.nov 2021 Atbildēt
Daina Bajore

DZĪV

15.nov 2021 Atbildēt
Rolands

Nu gripa jau gan nav tā slimība, kas lēni atvelkas, pamazām ņemas spēkā. Ja gripa ķer, tad pēkšņi,vienkārši kļūst ik slikti, var pat temperatūra uzreiz var nebūt, var deguns nepilēt, bet sāp visas locītavas baigais bezspēks, reibonis, bet tas viss parādās pāris stundu laikā. Labāk varoni netēlot, bet sākt ārstēties, jo sekas var būt nāvīgas, ja ievilcināsies ar ārstēšanos, pneimonija garantēta, kas var arī beigties ar aukstām kājām.

9.nov 2021 Atbildēt
Atis Strads

Pienācis laiks nevis uzspiest potes , bet gan intensīvi meklēt iespēju radīt pretvīrusa medikamentus. Tas būtu pareizākais virziens medicīnā. Kā redzam potētie slimo arī un

15.nov 2021 Atbildēt
Andis

Eksperimentālā pote jau nav vispār saistīta ar medicīnu un cilvēku pasargāšanu no jel kādas saslimšanas, bet gan ar cilvēku nogalināšanu, ievadot lēnas iedarbības indi un globālas fašistiskas diktatūras ieviešanu pasaules mērogā.

15.nov 2021 Atbildēt
Rolands atbilde Andis

Tavuprāt jāgaida trīs gadi, lai no eksperimentālās potes tā pārvērstos par darbojošos? Vai tu, zīdainīt, vari nosaukt kādu eksperimentālu vakcīnu, kura izmēģināta pie miljarda cilvēku?

15.nov 2021 Atbildēt
manC no laukiem atbilde Rolands

...jā, Roland, šāda mēroga noziegums tiešām notiek pirmo reizi... ir divas lietas - jo lielāki un nekaunīgāki meli, jo vairāk cilvēku tiem tic... un ir vismaz miljards tādu, kas tic tam ko "Panorāmā saka" - respektīvi - pilnībā pakļaujas oficiālajiem "makaroniem", jo nevar taču būt, ka viltus ziņas tiek ražotas un izplatītas valstu līmenī... cilvēcei progresu nesa dabīgais slinkums - varēja izdomāt visu ko, lai tik nebūtu jāstrādā... bet tas var nest arī iznīcību, ja būs slinkums pašiem domāt ar savu galvu...

15.nov 2021 Atbildēt
Vitalij Nartish atbilde Rolands

Un kaa buus ar to,ka B Geits 2015 gadaa nostiprinaaja patentu un tur jau figuree COVID-19 ?????? Tas ir oficaalais dokuments atrodams oficaalajaa maajas lapaa!!!!!

15.nov 2021 Atbildēt

Komentēt