Komentāri: Latviešu zinātnieks skaidro, vai Covid vakcīnas ir drošas

Arturs Prieditis

Sagrauta ir zinātnes reputācija, jo zinātnieku lielākā daļa nolaida asti jūdu un anglosakšu deģenerātu priekšā, sākot melot, izpatikt, izplatīt dezinformāciju. Savukār drosmīgo nelielo zinātnieku daļu, kura atklāti sniedz informāciju par reālo stāvokli, jūdu un anglosakšu deģenerāti noklusē, vajā, pat iesloga psih. slimnīcā. Un neviens viņus neaizstāv, jo sabiedrība ir pamatīgi iebiedēta ar visiem putinprezidentiem priekšgalā un pakaļgalā. Visu valstu vadītāji (arī Ķīnas, Indijas, Krievijas, Tramps) pakļāvās Davosā formulētajai kovidstratēģijai. Jūdu un anglosakšu cenzūra nav cenzūra, bet atklāts neonacisms, kaut kas trakāks par viduslaiku inkvizīciju. Tas tā ir tāpēc, ka jūdu deģenerāti cukerbergeri, anglosakņu karaliskā nama odiozie tipi, visādi rotšildi ar savām maniakāli apdauzītajām sievām, prātu izkūkojušais Romas pāvests grib pārvaldīt cilvēci, ar vakcīnu palīdzību rediģēt genomu utt. Zinātne ir nonākusi dehumanizācijas pavadā, un tas ir viens no pandēmijas/parapandēmijas "sasniegumiem". Tas ir unikāls notikums cilvēces vēsturē.

14.jūl 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Priediti, tu tak dalbojobs esi.

14.jūl 2021 Atbildēt
Marcis

Tu Priediti, tak esi dolbajobs

14.jūl 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Marcis

Jūs ar alus dzērāju neesat garīgi saistīti?

15.jūl 2021 Atbildēt
Egils

Nemuldi tik daudz.Pasaki kotad pret vēzi nevar izdomāt vakcīnu? Tādi jocīgi mums tie zinātnieki.

14.jūl 2021 Atbildēt
Kaspars Namsons

LV katrs otrais ir vainu zinatnieks vai eksperts... Tie zinatnieki kas te pa nra rakstiem peras, lielaakoties paliek anoniimi :)

15.jūl 2021 Atbildēt
Kaspars Namsons

Un Saeimaa vispar katrs ieveeleetais salashnja pekshni klust par ekspertu un zinatnieku visaas jomaas

15.jūl 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Nu, johaidī, kāpēc šis latviešu zinātnieks līdz šim klusēja? Veselu gadu cilvēki stresā un neziņā. Lops, vairāk nekas!

14.jūl 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Derētu aizbraukt un vismaz izlamāt viņu no panckām ārā.

14.jūl 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde bezkaunīgais sivēns

Labāk Mārci-zvēriņu aizsūtīt, tad redzēs kur vēži ziemo. Panckas būs novilktas un sāktos ānusfakilācija.

15.jūl 2021 Atbildēt
Kims Morozovs

Tā bl.... NAV VAKCĪNA STULBE TAS IR IZPETĪJUMA STĀDIJAS VEL un kariņ to zin, tikai stulbo ieslēdza un runā vienu un to pašu ka narkomans nesaņemot laicīgi dozu.visos oficialajas saites tas kompanijas PFIZER, ASTRAZENEKA , MODERNA un tt. rakstā un ir lasama info par to, ka tas atrodas vēl pētijuma . noperciet taču brilles un izlasiet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14.jūl 2021 Atbildēt
Kaspars Namsons

Latvieshu zinatnieks kkur izlasija, lielakoties no avotiem anglu valodaa un izdarija secinajumus. Nu skaidrs ar Latvijas zinaatni... Bet tur bija fraaze par naudu un loti lielu naudu... Loti liela nauda godigi nenopelnas, respektivi ari par godigumu tur kkaa rodas shaubas. Smiekligi ir arii tas kaa tagad valdiba uztraucas par cilvekiem, lai tik visi butu poteti... Kaads vispar atceras kaut reizi kad valdiba butu domajusi par cilvekiem? Valdibai ir vieglak uzsedinat cilveku uz adatas nekaa veicinaat apstaklus, lai cilveeka imunitaate buutu speeciiga, lai tur puse LV vergo par minimaalo un seed uz adatas, ja galig novargs, var ari aiziet pie gimenes arsta - izrakstis dopingu. Ko gan shii vergu tauta butu pelnijusi vairaak, vai ne?

15.jūl 2021 Atbildēt
Broņislava Dzene

Ja pirms 30 gadiem zināja, ka būs slimība, kam līdzēs vakcīna, kāpēc 30 gadu laikā nav šie paši zinātnieki atklājuši zāles? Tāpēc, ka sapotēt varētu visus iedzīvotājus ( ar izņēmumiem, kā plānots 70%, bet saslimušo vienmēr ir mazāk, kā iedzīvotāju. No kuras indes būs lielāka peļņa? To zinās pateikt arī otrās klases pēterītis vai jānītis, kur nu vēl zinātnieks (farmaceits)

17.jūl 2021 Atbildēt

Komentēt