Komentāri: Dumpis atklāj, ka arī pārslimojušajiem ar Covid-19 vajadzētu vakcinēties

Ilze

Fon der Ļaijena pieprasīja. Citādi nabagvalsts turpmāk nesaņems Eiropas naudu. Starp citu Anglijā tieši vakcinētie tagad sprāgst kā mušas.

30.jun 2021 Atbildēt
Atalik Mullin

ASV skaidri un gaiši ziņo, ka parslimojušajiem nevajag vakcinēties.

30.jun 2021 Atbildēt
Marcis

Viesim ir javakcinajas,

30.jun 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Marcis

Viesi tad lai vakcinajas.

30.jun 2021 Atbildēt
jabis

Dumpim taisnība, un ari tiem , kas ir vakcinejušies, arī ir jāvakcinējas., jo biežāk, jo labāk.

30.jun 2021 Atbildēt
JurisVainags

Drīz pie vakcīnas sastāva pievienos nedaudz kādu gramu kokaīna un ieviesīs maksas vakcīnas, pēc tam visi kā atkarīgie skraidīs jau pa savu naudiņu vakcinēties! :D :D

30.jun 2021 Atbildēt
jānis

Es pārslimoju un, vienalga, pēc 6 mēn. vakcinējos. Tagad es uzspļauju visādiem Delta un tamlīdzīgiem paveidiem.

30.jun 2021 Atbildēt
jabis

ļoti pareizi - turpini - ne mēnesi bez vakcinas. Kad būsi pieradis, varēsi vakcineties katru dienu, bēdu nezināsi

30.jun 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

varēsi tagad ar čuru jebkuru podu saplēst.Delta esot jau novecojusi,tagad parādijās beta paveids.Vajag katru dienu potēties.Malacis

2.jūl 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Ēzelīšu ganiņš vairs te kovidpaniku nesēj,šis gan vēl turas .Šitas mūlis ir no tās sugas kuri par naudu savus bērnus un māti pārdotu.Ļoti interesants ir vakcinācijas iedarbības termiņš,kaut kāds pusgads.Kovidfani jau gatavo teltis atkārtotai kovidpotēšanai.Jauna sezona tuvojas.Dumpis saka to pašu ko ēzeļu ganiņš,ka jāgrūž iekšā tik daudz kamēr pa ausīm tek ārā.Pēc šitā cirka var nojaust cik drausmīgā stāvoklī ir medicīna kur strādā šitādi naudaskāri āži.

30.jun 2021 Atbildēt
Jozefs

Papildus aizsardzība, nav tā kā pa daudz noslogot dabisko imunitāti, ja 80% no inficētiem mājas apstāklos slimoja bez simptomiem un ar viegla rakstura, ka daļa nevakcinēti un laba dabiskā imunitāte, kura atpazina jauno nezināmo vīrusu, ka kaitīgs, un sāka tā likvidāciju. Bet kam novajināta veselība, hroniskas kaites, utt.,varbūt arī vajag papildus aizsardzību no vakcīnas. Tikai rupīgi jaizvērtē kam, kāpēc kā reklāmās, ejiet vakcinēties, nevis sākuma aizejiet pie ārstiem, lai cilveki pārbaudas, kam var kam nē, nevis paraksta papīru tā it kā būtu kaut kāds ārsts, utml, to sauc demokrātijas vērtību rūpes par veselības aizsardzību

30.jun 2021 Atbildēt
Dace

Dumpim nāvessodu !! murgo tie zinānieki !! "Raksts, kurā labi zinātniski pamatots, kāpēc ar Covid19 pārslimojušajiem ir ļoti svarīgi vakcinēties, jo tad izstrādāsies lieliska papildus aizsardzība," raksta Dumpis.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- piderasu Dumpi nopgalināt ! LIELISKA REVAKCINĀCIAJA NOTIKS JA IZBEIGS KREĪNISKOS IEROBERŽOJUJMUS UN JA VĪRUISS CIRKULĒS apkārnē --BET JA VĪRUSS NECIRKULĒ TAD NE VAKCINĀCIJA NE REVAKLCINACIJA ne ''mūža imunitate''nav vajadzīga--piderasam, kinžalu rīklē --lai tak beidz murgott un smadzerners ieslēdz ---------------------------------------------------------------------------------------------------- PIDERASU NOGALINĀŽT PAR BIDLU KŪDĪŠANU BEZ LIELAS MEDICĪNISKAS VAJADZĪBAS SAVU IMŪNSISĒMU TRAUIMĒT AR KREĪNISKO VAKCĪNU KAS SATUR 1 VAI DAŽUS GĒNUS NO PILNA VĪRUSA GENETISJKĀ KODA --PIDERASASM IZPILDĪT NAVESSODFU JA ATSAKĀS PIERĀDĪT KATRA DABISKO IMUNITATI - NĀVESODU DUMPIM-- VAKCĪNAS NAV PANACEJA -- UN KOVIDVAKCĪNAS IR VNK HALTŪRA --TĀs NESARGA no SARS COV-2 mutacijām -- no mutacijām ir paSDARGāts KATRS KAM BIJIS POZITĪŪVS KOVITESTS UN VIŅU TUVINIEKI --NĀVESSODU DUMPIM !! APTRAKUŠO FEIKŽINU SLUDINAAJU DUMPI SODĪT -- KĀ SEVIŠĶI BĪSTAMU MURGU SLUDINĀTĀJU

30.jun 2021 Atbildēt
Marcis

Tu debila,jobana Dace infantila neta mauka,un normali cilveki iet un vakcenejas pret Covid-19.

1.jūl 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Marcis

Uz sevi to gan neattiecini.

1.jūl 2021 Atbildēt
Elmārs Sproģis atbilde Marcis

Tu, kovidsektas čmo, esi pieklājīgāks!

1.jūl 2021 Atbildēt
JurisVainags

Uga Dumpi - tu tiešām neesi idiots?

30.jun 2021 Atbildēt
eva

pajolins,ari vakcinetie var saslimt,dirst lai iet at savam vakcinam

30.jun 2021 Atbildēt
Aivars

Varbūt par prieku tiem, kuri vēlas mūs iznīdēt, uzreiz eitanazēt lielāko daļu tautas? Vai arī viņus pašus.

1.jūl 2021 Atbildēt
Kiddy Sniegs

Kas ir kovids? Tā ir parastā gripa. ar drusku lielākiem simptomiem. Un ļoti neticu, ka šis cilvēks ir ar to pārslimojis. Tā ir jau kārtējā reklāma un sūdīga reklāma.

1.jūl 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

agresīvāks gripas paveids un viss.Varbūt mākslīgi radīts cirkam

1.jūl 2021 Atbildēt
Ilga

Lai Dumpis labāk atklāj, kāpēc potēt mazus bērnus pret masalām un bērnu trieku neviens nespiež, bet pret kovidu - visiem iespējamiem un neiespējamiem līdzekļiem! Bakas, masalas - ir daudz slimību, kas izplatās starp nepotētiem un neizslimojušiem, taču visi pieklājīgi klusēja un ļāva katram izlemt par sevi un saviem bērniem. Kāpēc tagad pēkšņi es vairs nevaru izlemt par savu veselību? Izklaides - labi, bez tām izdzīvos, bet cik daudziem tiek liegta iespēja vienkārši darīt savu darbu? Un cik mūsu nodokļu naudas tiek iegrūst šiem komentētājiem - troļļiem, reklāmrakstiem un "kampaņām"?

1.jūl 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Pilnīgi piekrītu. Savā laikā ir izslimots gan ar vējbakām, masaliņām, gripu(2×) pat šarlaks bija. Kaut kā tomēr esmu izdzīvojusi bez nevienas potes. Un nevarētu teikt, ka man ir bijis tas veselīgākais dzīves veids.

2.jūl 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Aizmirsu par cūciņu. Nezinu vai latviski būs pareizi, bet tā arī skaitījās infekcijas slimība

2.jūl 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Jelena Sergejeva

baigā kodēja esi?

2.jūl 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Dzēsts lietotājs

Kādreiz jaunībā patika pasēdēt ar studiju biedriem krogos, bet kas to vairs atceras. Bija labs krogs"skapis"viesnīcā Rīga. Bet smēķēju tāpat, kā pirms 30 gadiem un pajāt uz visiem gudriniekiem.

2.jūl 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Jelena Sergejeva

kas ir jāšana uz visiem gudriniekiem? Par košanu un pīpēšanu sapratu.Es zinu un atzīstu ,ka esmu stulbs galīgi,bet sievietes nēesmu nekad sapratis un nekad nesapratīšu.Cik sapratu laikam es esmu tas gudrinieks?

2.jūl 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Dzēsts lietotājs

Par gudriniekiem es domāju par tādiem, kā dr. Apinis. Varēju rupjāk izteikties par pajāt, kam vajadzēs sapratīs, ja nesapratīs, lai lauza galvu.

3.jūl 2021 Atbildēt

Komentēt