Komentāri: Slavena Krievijas ārste paziņo, ka no sejas maskām nav jēgas

Tenis Ritenis

Viss, kas mums jāatceras par šī kara sākumu - 2020. g. martā ārprāta situāciju valdība izsludināja brīdī, kad ar kovid smagi slimo skaits Latvijā bija 0 (nulle). Maskas ir piederības zīme jaunajai kovidreliģijai.

23.mai 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Kurš gan to nezina, protams, ja bioloģijas stundās garlaikodamies nav deldējis tikai bikšu dibenu uz skolas sola.

23.mai 2021 Atbildēt
Lauma

Kā gan maskas var būt efektīvas, ja ikviens vienu un to pašu masku lieto diendienā nemazgājot mēnešiem? Iznāk no veikala, ieņurka kabatā, un tādu pašu liek atkal nākamajā reizē uz deguna. Varētu padomāt, ka visi tie gudrie veselības nozares eksperti nezina, ka NEVIENS tās maskas nemazgā un lieto vienu un to pašu VISU LAIKU! Tās maskas ir tikai cirks, sen jau bija skaidrs, ka no tām nav pilnīgi nekādas jēgas!

23.mai 2021 Atbildēt
Mike

Es vispār nelietoju masku..jā,ir bijushi konflikti,bet pohuij..lai iet visi nahuij!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

29.mai 2021 Atbildēt
Alvils Spilva

Vismazākā jēga ir no tā saucamajiem speciālistiem sevišķi no ļaunuma impērijas.

23.mai 2021 Atbildēt
Sandra Fallaschinski Kvepa

Nosaukt Mališevu par slavenu Krievijas ārsti! :D :D :D

23.mai 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Šoreiz man nekāds komentārs prātā nenāk.

24.mai 2021 Atbildēt
rums

Var tikai piekrist. Lai būtu kāda jēga, sevišķi braucot mazvēdinātās, šaurās telpās kā sabiedriskajā transportā, masku vietā jāvelkā vismaz FPP2 klases respiratori, kaut ik pārdienas tos riņķa secībā mainot, nemetot ārā, jo saprotams, ka savādāk sālīti sanāk. Vīrus pa dienu karantīnā pazudīs no respiratora virsmas un būs daudz labāk kā kokvilnas drēbe, kas pilna ar mazām porām.

24.mai 2021 Atbildēt
Artūrs Berzins

Tā ir taisnība,maska domāta operācijām,kur pēc katras operācijas tiek izmesta ārā,bet antisanitāros apstākļos,iela,telpas tā var nodarīt tikai skādi,paskatieties tās ir netīras un tiek liktas mikrobi uz sejas ielikta kabatā vai arī nograbstās gar rokturiem un atkal tā pati tā tiek uzlikta uz elpceļiem jau mikrobaina un iespējams ar Covid19 mikrobiem

30.mai 2021 Atbildēt
romb

Šovmene Mališeva, kura jau sen ir degradējusies kā ārste to ir aizmirsusi pateikt ķirurgiem un infektologiem, kuri noteikti nav stulbi un zina, kāpēc viņi nēsā maskas...

11.sep 2021 Atbildēt

Komentēt