Divas draudzenes padzen no lidmašīnas pārāk pieticīga apģērba dēļ

© unsplash.com

Iekšzemes pasažieru lidmašīnas reisā no Losandželosas uz Ņūorleānu (ASV) notika incidents, kā rezultātā divām sievietēm tika palūgts pamest lidmašīnu. Abām ceļotājām tika liegts lidot pārāk pieticīga apģērba dēļ, raksta "The Sun".

34 gadus vecā Terēza Araujo kopā ar draudzeni Taru bija devās svinēt drauga dzimšanas dienu Ņūroleāna. Diemžēl abu sieviešu plāni tika ietekmēti, jo viņas tika izraidītas no lidmašīnas.

Sievietes atklāj, ka bija jau apsēdušās savās sēdvietās, kad pie viņām pienāca klāt stjuarts un aicināja piesegties.

Abas draudzenes bija manāmā neizpratnē par stjuarta uzstādīto noteikumu piesegties, jo lidmašīnā bija karsts. Viņām šķita, ka viņu apģērbs ir ļoti piemērots lidojumam. Sievietēm mugurā bija džinsu bikses un īsi topiņi jeb crop top. Tieši šis apģērba gabals nav licies tīkams stjuartam un viņš licis sievietēm piesegties.

Terēza sākotnēji piekrita stjuarta noteikumiem un uzvilka džemperi, taču sievietei kļuva ļoti karsts un viņa to atkal novilka. Līdz ko sieviete novilka džemperi, tā stjuarts pie viņām atgriezās un brīdināja, lai to velk atpakaļ mugurā, citādāk lidmašīna aizlidos bez viņām. Un tā arī notika. Lai arī lidmašīna jau bija uz skrejceļa, piloti atgriezās pie iekāpšanas vārtiem un sievietēm nācās pamest lidmašīnu.

Dīvaini

Tizija Hofsone no Linkolnšīras, Lielbritānijā pirms vairākiem gadu desmitiem nosūtīja pa pastu pieteikumu savam sapņu darbam. Sieviete tā arī nesaņēma atbildi no kompānijas, kurā pieteicās darbam, un bija vīlusies par notiekošo. Ilgi viņa sevi šaustīja, domājot, kāpēc nekvalificējās darbam. Tagad 50 gadus pēc notikušā sieviete guvusi atbildes, raksta "UPI".

Svarīgākais