VIDEO. "Iepakots!"; Kopenhāgenā aizturētā noziedznieka apģērbs liek uzdot nopietnus jautājumus

© ekrānšāviņš

Aizvadītajā nedēļā saasinājās Tuvo Austrumu konflikts - notika masveida Izraēlas apšaude gan no Irānas, gan Libānas puses. Vienlaikus dažādās valstīs notika terorisma akti pie Izraēlas vēstniecībām.

Viens no terorisma aktiem notika Zviedrijā pie Izraēlas vēstniecības. Aizdomās turētā persona nekavējoties tika aizturēta, un soctīklos tika izplatīts video no aizturēšanas brīža. Tajā redzams, ka aizturētais ir ietērpts baltā kombinezonā ar kapuci un sejas masku.

Vērotājiem radies likumsakarīgs jautājums: "Kā jums šķiet, kādēļ "zviedru jauneklis", kurš granātām apmētājis Izraēlas vēstniecību Kopenhāgenā, ir tik zvērīgi iepakots, ka pat rokas nevar redzēt?"

Zinātāji skaidro: "Pierādījumu saglabāšanas nolūkos. Sprāgstvielu pēdas uz apģērba utt. Tu nemaz nevari iedomāties, cik daudz par cilvēku var pastāstīt viņa drēbes un mikroskops."

Ir arī cita versija: "Lai neredzētu, ka patiesībā "zviedru jauneklis" ir barbars, kura vecāki Zviedrijā ieradušies tikai pēdējo divu desmitgažu laikā no savām viduslaiku barbaru valstīm, kad vietējās Zviedrijas "progresīvo" partijas pieļāva šo mežoņu invāziju savā valstī..."

Svarīgākais