Smakas dēļ finanšu giganta "Wells Fargo" darbinieki sapratuši, ka vairākas dienas strādājuši blakus mirušam kolēģim

Ilustratīvs attēls © F64

Amerikāņu finanšu pakalpojumu sniedzēja "Wells Fargo" birojā Arizonā savā darba vietā vairākas dienas gulēja miris darbinieks, un kolēģu uzmanību beidzot piesaistīja tikai nepatīkama smaka.

Kā ziņo "NBC News", 60 gadus vecā Denīze Prjudoma piektdien ieradās darbā kā parasti, un tā bija pēdējā diena, kad kolēģi viņu redzēja dzīvu. Tikai četras dienas vēlāk uzņēmuma darbinieks nejauši atklāja sievieti - viņa sēdēja savā kabinetā pie galda un bija mirusi.

Tiek ziņots, ka nevienam no strādniekiem nebija nekādu aizdomu: lai gan darbinieki jau juta nepatīkamu smaku, viņi nolēma, ka tās avots ir bojāta santehnika. Vēl viens faktors, kādēļ sievietes nāve palika tik ilgi nepamanīta, bija tas, ka Prjudomas birojs atradās mazapdzīvotā ēkas vietā trešajā stāvā tālu no galvenās ieejas.

Sievietes nāves cēlonis ir jānoskaidro tiesu medicīnas ekspertīzē, taču sākotnējā ekspertīze nozieguma pēdas neatklāja.



Dīvaini

Saprotams, ka, ilgstoši atrodoties bezsvara stāvoklī, organisms, tostarp asinsrite, pielāgojas un šo ārkārtas stāvokli pieņem par normu. Tāpat mainās arī cilvēku paradumi - atlaid roku, un lieta, kas bija rokās, kaut kur lidināsies, tāpēc nekas nav jānoliek uz galda vai plauktā, jo nekas nevar nokrist un saplīst.

Svarīgākais