VIDEO: kā izskatās sieviete, kurai ir pasaulē visvairāk tetovējumu?

© unsplash.com

36 gadus vecā Esperansa Lumineska Fuerzina no Bridžportas, ASV, ieguvusi divus Ginesa pasaules rekordus. Vienu rekordu viņa ieguvusi, kā sieviete ar visvairāk tetovējumiem, bet otru - kā sieviete, kura veikusi visvairāk ķermeņa modifikāciju.

Medijs "UPI" vēsta, ka kopumā 99,98% Esperansas ķermeņa klāj tetovējumi un viņa kopumā veikusi 89 ķermeņa modifikācijas. Salīdzinājumā, tad iepriekšējai rekordistei, Marijai Hosē Kristernai bija veiktas 49 ķermeņa modifikācijas.

Esperansa atklāj, ka savu pirmo tetovējumu ieguva pirms aptuveni 15 gadiem, bet pirmo ķermeņa modifikāciju (mēles šķelšanu) veica pirms 10 gadiem.

Viņai ir tetovējumi pat uz acs āboliem un smaganām.

Šobrīd sieviete atklāj, ka viņa vēl negrasās apstāsies un viņai ir vēl pāris idejas, kā mainīt savu ķermeni līdz pilnībai.

Dīvaini

Saprotams, ka, ilgstoši atrodoties bezsvara stāvoklī, organisms, tostarp asinsrite, pielāgojas un šo ārkārtas stāvokli pieņem par normu. Tāpat mainās arī cilvēku paradumi - atlaid roku, un lieta, kas bija rokās, kaut kur lidināsies, tāpēc nekas nav jānoliek uz galda vai plauktā, jo nekas nevar nokrist un saplīst.

Svarīgākais