Vīrietis brīnumainā kārtā izdzīvo pēc tam, kad viņu teju apēd valis

© unsplash.com

Omāru zvejnieks Maikls Pakards piedzīvojies ko tādu, ko teju nav piedzīvojis neviens. Viņš apgalvo, ka, zvejojot omārus, viņu centās apēst valis, kas pēcāk viņu izspļāva ārā okeānā, raksta "Daily Star".

Incidents notika 2021. gadā. Maiks bija devies ķert omārus Provincetaunā, Masačūsetsā (ASV).

Maiks devās nirt okeānā, lai ķertu omārus, kad pēkšņi attapās vaļa mutē.

Viņš skaidro, ka ienira divas reizes okeāna dzelmē, lai meklētu omārus. Ienirstot trešajā reizē viņš nokļuva nepatikšanās. Pēkšņi visa pasaule kļuva melna.

"Ūdens vienkārši traucās man pretī, viss bija melns, un es jutu spiedienu uz visu savu ķermeni." Savas sajūtas skaidro Maikls. Kā viņš atzīst, tad sākotnēji nav sapratis, kas ir noticis.

Apjaušot, kur viņš ir nonācis, Maikls bija pārliecināts, ka neizdzīvos. Maikls atzina, ka viss, ko viņš varēja darīt, bija domāt par savu sievu un bērniem, kamēr viņš atradās kuprvaļa mutē.

Tomēr vēlme palikt dzīvam izrādījās stiprāka un Maikls nolēma rīkoties. Viņš esot sācis spert valim. Okeāna iemītniekam neesot paticis un tas esot sācis mētāt galvu, un pēkšņi Maikls pamanīja nelielu gaismas strēli. Pēkšņi valis viņu "izspļāva laukā" un vīrietis piezemējās okeānā.

Netālu esošais Maikla draugs bija vērojis notiekošo. Viņš redzēja, ka valis atkal uzpeld un iemet Maiklu atpakaļ ūdenī. Tiek lēsts, ka viņš valī atradās aptuveni 30 līdz 40 sekundes.

Svarīgākais