FOTO: Neticami! Banka pastkastē saņem pirms 121 gada nosūtītu vēstuli

© unsplash.com

Ikreiz, nosūtot pa pastu vēstuli, pastāv risks, ka tā varētu nozust vai līdz adresātam nokļūt novēloti. Neviens nevēlas piedzīvot šādu situāciju, tomēr reizēm tā mēdz notikt. Pavisam interesants starpgadījums noticis Lielbritānijā. Pēc 121 gada ilgas aizkavēšanās beidzot savu adresi sasniegusi kāda vīrieša sūtīta vēstule, raksta "UPI".

Svonsijas ēku biedrība sociālajā medijā "Facebook" dalījās ar interesanto notikumu.

Biedrības apsaimniekotās ēkas, kurā atrodas banka, pastkastītē tika atrasta 1903. gadā nosūtīta pastkarte.

Biedrība norāda, ka viņi kopā ar citiem pasta sūtījumiem pastkastītē atrada pirms vairāk nekā 100 gadiem nosūtītu vēstuli.

Pastkarte bija adresēta Lidijai Deivisai, kura, pēc darbinieku domām, varētu būt dzīvojusi šajā adresē, kad tā bija dzīvojamā māja, nevis banka.

"Adrese ir pareiza, mēs joprojām atrodamies 11 (un 12) Cradock Street, taču tā ir pienākusi 121 gadu vēlāk nekā gaidīts," medijam "Wales Online" sacīja bankas mārketinga un komunikācijas speciālists Henrijs Dārbijs. "Patiesībā tas ir traki. Mazliet spokaini."

Kā norāda bankas darbinieks, tad uz vēstules virsū ir zīmogs, kurā redzams karalis Edvards. Viņš bija Lielbritānijas karalis laika posmā no 1901. līdz 1910. gadam. Dārbijs norāda, ka liela daļa pastkartes šobrīd nav salasāma, taču šķiet, ka uz tās norādītais izsūtīšanas datums ir 1903. gada 3. augusts.

Karaliskā pasta pārstāve sacīja, ka stāsts par pastkartes vēlo atnākšanu nav skaidrs.

Dīvaini

Saprotams, ka, ilgstoši atrodoties bezsvara stāvoklī, organisms, tostarp asinsrite, pielāgojas un šo ārkārtas stāvokli pieņem par normu. Tāpat mainās arī cilvēku paradumi - atlaid roku, un lieta, kas bija rokās, kaut kur lidināsies, tāpēc nekas nav jānoliek uz galda vai plauktā, jo nekas nevar nokrist un saplīst.

Svarīgākais