FOTO. "Arī marihuānu nedrīkst"; dzīvokļa īrnieks paliek uz pauzes par striktajiem noteikumiem

© pixabay.com

Viesnīcās un, kā nesen tika rakstīts, arī tiesu tualetēs, kā arī izīrējamos dzīvokļos nākas lasīt vispārsteidzošākos noteikumus, kuri īpašniekiem ir svarīgi, bet īrniekiem reizēm šķiet smieklīgi un pat kaitinoši.

Vietnē "X" kāda sieviete padalījusies ar "pērlēm" pilnu noteikumu sarakstu: "Pirms laika biju apciemot krustmāti viņas airbnb dzīvoklī, aizmirsu padalīties ar šo tur redzēto šedevru. “Taisīt seksu” un “tiks izlutināts”."

Pievienotajā fotogrāfijā lasāms:

"Lūdzu, nesmēķējiet uz balkona. (Jā, arī marihuānu nedrīkst)

Lūdzu, taisiet seksu, lai kaimiņi jūs nedzirdētu. (Mums te ir bērni, ziniet)"

Tiek arī piedraudēts ar policiju, solot, ka tā tiks nekavējoties izsaukta un "jūsu vakars būs izlutināts". Kas domāts ar vārdiem, ka vakars būs "izlutināts", tā arī neviens nesaprot.

Komentāros ļaudis raksta: "Man jau šķiet, ka tos, kuri plāno taisīt seksu vai uz balkona vilkt marihuānas dūmu, tāda lapiņa tikai uzjautrinās"

Dīvaini

Rīdziniece Jūlija pirms nedēļas kopā ar 11 gadus veco dēlu devās uz tirdzniecības centru “Olimpia”, lai iegādātos zēnam drēbes skolai. Pēc nogurdinošas iepirkšanās Jūlija nolēma ieturēt pusdienas veikala ēdināšanas zonā, kur viņu sagaidījis nepatīkams pārsteigums, vēsta "Bez Tabu".

Svarīgākais