850 eiro par divām naktīm - ļaudis izbrīnīti par naktsmītņu cenām Liepājā

© Jānis Vēcbrālis/MN

Ja nolemts doties uz Liepāju pēdējā brīdī, jārēķinās, ka brīvās naktsmājas būs ļoti "sālītas".

"Gribēju brīvdienās [runa par 16. līdz 18. augustu] aizbraukt uz Liepāju. Paskatījos bukingā viesnīcu cenas. Gribēšana pārgāja," vietnē "X" raksta kāds tā lietotājs, publicējot attēlu, ka, piemēram, divas naktis divām personām Liepājā var izmaksāt pat 850 eiro.

Ieraksts izraisījis plašu diskusiju - vieni norāda - ja naktsmājas rezervē laikus un Liepājā nenotiek kāds vērienīgs pasākums, cenas ir krietni adekvātākas. Citi savukārt piekrīt - cenas ir pārlieku uzpūstas.

Aigars: Jūnijā dzīvojām 2 istabu apartamentos ar džakuzi uz terases un baseinu pagalmā pa 190 eiro par nakti! Liepāja rullē!

Pirmā krieviete: Man kolēģis no oktobra līdz maijam nodzīvoja Spānijā. Teica, ka viņš nevar atļauties nedēļu vasarā Liepājā.

Alise: Jā, pēdējā brīdī neko te nevar dabūt, pilns ar lietuviešiem, kas jau laicīgi rezervējuši visu vasaru.

Ieva: Par ko pārsteigums? Liepāja vasarās vienmēr ir pilna, viss, kas normālā ciparā ir laicīgi rezervēts, loģiski, ka palicis tikai tas kas pārcenoti dārgs vai lēts bezkomforts. Paskatieties pāris nedēļas uz priekšu, pavisam cita aina rādīsies.

Artis: Jukušas cenas.

Lauma: Pāris nedēļas atpakaļ palikām Palangā pa nakti, viesu māja tur pat pie jūras, par nakti 80 eiro. Rezervējām būdami jau ceļā. Liepāju tik apskatījām pa dienu.

Dīvaini

Saprotams, ka, ilgstoši atrodoties bezsvara stāvoklī, organisms, tostarp asinsrite, pielāgojas un šo ārkārtas stāvokli pieņem par normu. Tāpat mainās arī cilvēku paradumi - atlaid roku, un lieta, kas bija rokās, kaut kur lidināsies, tāpēc nekas nav jānoliek uz galda vai plauktā, jo nekas nevar nokrist un saplīst.

Svarīgākais