"Jauns slepens projekts"; sludinājums "ss.com" sasmīdina lasītājus

© pixabay.com

Ir daudz aizraujošu un interesantu projektu, kuros ieguldot naudu šodien rīt var tikt pie kārtīga kapitāla. Tomēr nez vai "ss.com" sludinājumā solītais piepildīsies, bet interesi šis sludinājums ir izpelnījies.

Sludinājums "ss.com" aicina pieteiktos investorus iesaistīties nezināmas iekārtas izstrādē un testēšanā, kura starpkontinentālos lidojumus varētu veikt 20 līdz 30 minūšu laikā. Sludinājuma autors piebilst, ka fizika, tāpat kā bībele, ir tikai tiem, kas tai tic.

Vietnē "X" iepriekšminētais sludinājums ir pārpublicēts. Komentētāji par to smej pilnā balsī un ironizē: "Lidostā tika aizturēts narkomāns, kurš mēģināja pacelties gaisā saviem spēkiem."

Par iespējamiem sludinājuma autoriem tiek minēti arī Rieksts, kas solīja zelta dzīvi Jaunlatvijā, kā arī bijušie politiķi Aldis Gobzems un Einārs Repše.

"Ar šo droši pie Briškena, viņš reāli noreklamēs (par lielu samaksu) kā mūsu veiksmīgo Rail Baltica, bez variantiem."

Dīvaini

Saprotams, ka, ilgstoši atrodoties bezsvara stāvoklī, organisms, tostarp asinsrite, pielāgojas un šo ārkārtas stāvokli pieņem par normu. Tāpat mainās arī cilvēku paradumi - atlaid roku, un lieta, kas bija rokās, kaut kur lidināsies, tāpēc nekas nav jānoliek uz galda vai plauktā, jo nekas nevar nokrist un saplīst.

Svarīgākais