Reāls stāsts: Ķīnā ārsti pierunā vīrieti palielināt krūtis

© Depositphotos

Ķīnas plastiskās ķirurģijas klīnikas ārsti tiek apsūdzēt viltībā - viņi pierināja vīrieti, lai viņš ieliktu krūšu implantus, raksta Oddity Central.

Kā pastāstīja 19 gadus vecā ķīnieša māte, viņas dēls ir garīgi slims. Pēc sievietes teiktā, viņas dēlam ir piecus gadus veca bērna prāts, tāpēc viņam nepieciešama pastāvīga aprūpe. Neskatoties uz to, vīrietis mēģināja dabūt darbu plastiskās ķirurģijas klīnikā, kur viņam tika solīts pilnīgs atbalsts un alga 400 dolāru apmērā.

Pēc mātes teiktā, tur viņas bērns tika apmānīts, liekot viņam uztaisīt krūšu operāciju un apgalvojot, ka viņš varēs nopelnīt "lielu naudu", vadot tiešraides ar jauno izskatu. Dēls sākotnēji bija pret šo ideju, taču galu galā piekrita procedūrai un pat samaksāja par to.

Slepus no savas mātes ķīnietis paņēma aizdevumu 4000 dolāru apmērā, lai samaksātu par operāciju, kas galu galā izpostīja viņa dzīvi, stāsta sieviete. Pēc atkārtotām tiesvedībām klīnika piekrita izņemt implantus, taču ķīniete tagad pieprasa vainīgos saukt pie atbildības.

Dīvaini

Saprotams, ka, ilgstoši atrodoties bezsvara stāvoklī, organisms, tostarp asinsrite, pielāgojas un šo ārkārtas stāvokli pieņem par normu. Tāpat mainās arī cilvēku paradumi - atlaid roku, un lieta, kas bija rokās, kaut kur lidināsies, tāpēc nekas nav jānoliek uz galda vai plauktā, jo nekas nevar nokrist un saplīst.

Svarīgākais