Trīs Kongo sportisti pēc olimiskajām spēlēm neatgriezīsies savā valstī

© pixabay.com

Āfrikas valsti Kongo Parīzes olimpiskajās spēlēs pārstāvēja seši sportisti. Trīs no viņiem ir aizmukuši no deligācijas un nevēlas atgriezties Āfrikā.

Kongo Republika ir valsts Centrālajā Āfrikā, tā atrodas Atlantijas okeāna krastā. Tā robežojas ar Kongo Demokrātisko Republiku dienvidos un austrumos, Gabonu rietumos, Kamerūnu un Centrālāfrikas Republiku ziemeļos un Angolas Kabindas provinci dienvidrietumos. Rietumos Kongo Republiku apskalo Atlantijas okeāns. Valsts galvaspilsēta un lielākā pilsēta ir Brazavila. Valsts teritorija ir bagāta ar mežiem. Lielākā daļa no iedzīvotājiem dzīvo valsts dienvidu daļā.

Vietnē "X": ievietots ieraksts: "Trīs Kongo sportisti aizbēga uz Parīzi pēc dalības olimpiskajās spēlēs. Viņus bija paredzēts pagodināt dzimtenē - Tata Rafaela stadionā.

Viens no sportistiem ir teicis: "Es nebēgu, bet nodarbojos ar biznesu, pēc kura es atgriezīšos valstī."

Dīvaini

Saprotams, ka, ilgstoši atrodoties bezsvara stāvoklī, organisms, tostarp asinsrite, pielāgojas un šo ārkārtas stāvokli pieņem par normu. Tāpat mainās arī cilvēku paradumi - atlaid roku, un lieta, kas bija rokās, kaut kur lidināsies, tāpēc nekas nav jānoliek uz galda vai plauktā, jo nekas nevar nokrist un saplīst.

Svarīgākais