Apraksta pili un nāvi; Austrālijā zēns šokē ar sacīto par princesi Diānu

© Depositphotos

Austrālijas televīzijas raidījumu vadītāja Deivida Kempbela dēls Billijs divu gadu vecumā sāka apgalvot, ka ir princese Diāna, raksta "Daily Star".

Zēns šokēja savus radiniekus, paziņojot, ka viņš ir Velsas princeses Diānas reinkarnācija, kura nomira tālajā 1997. gadā. Billijs nāca klajā šo atklājumu pēc tam, kad ieraudzīja Diānas fotogrāfiju.

Kad Billijs bija divus gadus vecs, viņš sāka saukt sevi par lēdiju Di. Viss sākās ar dīvainu atgadījumu, kad viņa māte atnesa pastkarti ar Diānas attēlu.

“Paskaties! Tā esmu es, kad biju princese,” bērns teica, norādot uz fotogrāfiju.

Šķita, ka zēns zināja par princi Viljamu un princi Hariju. Billijs sāka runāt par “saviem diviem zēniem”, saucot tos par “dēliem”.

Tomēr dīvainības ar to nebeidzās. Billijs reiz pastāstīja draugam no Skotijas, ka viņš "aizgāja uz pili šajā brīnumzemē". Zēns atcerējās, ka uz pils bija "vienradzis" un to sauca par Balmorālu.

"Vienradzis ir Skotijas nacionālais dzīvnieks, un uz sienām ir vienradži, kā viņš to zina?" zēna tēvs bija pārsteigts.

Ieraugot vēl vienu princeses Diānas fotogrāfiju, bērns, šķiet, sāka aprakstīt viņas nāves brīdi. Zēns sacīja, ka "kādu dienu atskanēja sirēnas" un viņš "vairs nebija princese". Tēvs uzsvēra, ka Billijam vispār neko nevajadzēja zināt par karalisko ģimeni.

"Vai Billijs izaugs un nekad to neatcerēsies? Vai viņš tiešām varētu būt princeses reinkarnētā būtība?" prāto Deivids Kempbels.

Svarīgākais