Vindzoras pilī ierauga Elizabetes II spoku

© Depositphotos

Elizabetes II spoks pamanīts Vindzoras pilī.

Fotoattēlus demonstrēja kāds tūrists, kurš nesen devās ekskursijā pa pili, kur kādreiz dzīvoja karaliene. Pārsteidzoši, bet fakts: interneta lietotāji kadrā pat atpazina vienu no karalienes iecienītākajām rokassomiņām no zīmola Launer.

FOTO redzami šeit.

Nav skaidrs, vai tas tiek uztverts kā joks, taču britu tabloīdi raksta, ka Elizabete nav varējusi izturēt jucekli, kas valda karaliskajā ģimenē pēc viņas nāves. Čārlzs III un Keita Midltone cīnās ar vēzi, karš ar Meganu Mārklu un princi Hariju nebeidzas, un nesen Elizabetes un prinča Filipa meita Anna guva traumas, krītot no zirga. Pilnīgs bardaks.

Viens no tūristiem nesen ekskursijas ietvaros apmeklēja Vindzoras pili, un, kad viņš sāka skatīties fotogrāfijas, viņš palika mēms. Divos kadros bija bālgana figūra, kuras kontūras atgādināja Elizabetes II spoku. Lietotāji nešaubās, ka tā ir karaliene, jo viņas rokās varēja redzēt rokassomu no zīmola Launer.

Turklāt tika konstatēts, ka spokam sejā bija apmulsums un raizes: "Viņa izskatās apmaldījusies." Fotogrāfijas autors skaidroja, ka spoku klātienē nebija iespējams labi redzēt, jo tas parādījās tikai uz pāris mirkļiem un izskatījās pēc baltas zibspuldzes. Tūrists uzsver, ka nekad nav bijis mistikas piekritējs, taču pilī redzētais licis pārdomāt savus uzskatus:

"Es domāju, ka ar šiem attēliem ir grūti strīdēties. Tas acīmredzami ir karalienes gars."

Nosūtījis bildes medijiem, fotogrāfs neatklāja savu identitāti, baidoties, ka viņu izsmies sabiedrība.

Dīvaini

Saprotams, ka, ilgstoši atrodoties bezsvara stāvoklī, organisms, tostarp asinsrite, pielāgojas un šo ārkārtas stāvokli pieņem par normu. Tāpat mainās arī cilvēku paradumi - atlaid roku, un lieta, kas bija rokās, kaut kur lidināsies, tāpēc nekas nav jānoliek uz galda vai plauktā, jo nekas nevar nokrist un saplīst.

Svarīgākais