FOTO. "Bizness ir nežēlīgs"; ļaudis samulst, ieraugot vienu preci par dažādām cenām

© pixabay.com

Nevienam nav aizliegts savu īpašumu tirgot par cenu, kādu viņš vēlas. Tomēr interesanta situācija izveidojusies ar sandalēm, kas "Lidl" veikalos šonedēļ maksāja uz pusi mazāk nekā tādas pašas sandales vietnē "Andele".

Par ļoti līdzīgām sandalēm par dažādām cenām vēstīts vietnē "X": "Šīs nedēļas "Lidl" buklets un šodienas publikācija "Andelē". Tās taču ir tās pašas sandales?"

Pievienotajā fotogrāfijā redzams, ka "Lidl" piedāvā sandales par 6,99 eiro, savukārt vietnē "Andele" ļoti līdzīga izskata sandales tiek piedāvātas par 13,15 eiro pārī.

Komentētāji spriež, ka tās ir tās pašas sandales, tikai cena atšķirīga. Vienlaikus cilvēki ir novērojuši, ka šis nebūt nav vienīgais gadījums, kad veikalos vai internetā par lētu naudu iegādāta prece tālāk tiek pārdota ar 100 un pat 200 procentu uzcenojumu. Šāda prakse nav aizliegta, un nevienam nav tiesību pārmest privātajam pārdevējam.

"Nesen Andelē viena tirgoja naktskreklu par 13€, kas Pepco jauns maksāja 6.99 eiro"

"Es dzirdēju, ka ir cilvēki, kuri sūta drēbes no "Temu" pa 2 eiro un tirgo "Andelē" pa 10eiro."

"Tā "Andele" izklausās pēc tāda čūsku midzeņa."

Dīvaini

Saprotams, ka, ilgstoši atrodoties bezsvara stāvoklī, organisms, tostarp asinsrite, pielāgojas un šo ārkārtas stāvokli pieņem par normu. Tāpat mainās arī cilvēku paradumi - atlaid roku, un lieta, kas bija rokās, kaut kur lidināsies, tāpēc nekas nav jānoliek uz galda vai plauktā, jo nekas nevar nokrist un saplīst.

Svarīgākais