VIDEO. Sudžas iedzīvotājs atklāj, kas pašlaik notiek šajā Krievijas pilsētā

© pixabay.com

Plašu popularitāti soctīklos ieguvis video, kurā kāds Sudžas iedzīvotājs stāsta, kas pašlaik notiek šajā Krievijas pilsētā.

ASV Kara studiju institūta (ISW) analītiķi secinājuši, ka Ukrainas karaspēks iegājis līdz pat desmit kilometriem Kurskas apgabalā, Krievijā. Arī Latvijas Zemessardzes štāba virsnieks, majors Jānis Slaidiņš šodien atzina, ka ""karš" ir ienācis arī Krievijā". Vairāk par notikumiem Kurskas apgabalā var izlasīt šeit.

Savukārt Sudža atrodas Kurskas apgabala dienvidos, ir dzelzceļa mezgls, ar kuru apgādā Krievijas bruņoto spēku grupējumu "Ziemeļi".

Vietējais Sudžas iedzīvotājs video stāsta, ka no rīta izgājis pilsētā un ieraudzījis, ka virs pašvaldības domes plīvo Ukrainas karogs. Nolēmis šo ainu uzfilmēt, tomēr Ukrainas karavīrs ir aizrādījis un filmēšana izpalikusi. Vietējais vīrietis ir manāmi satraukts un jautājis kareivim: "Kas tagad būs?", uz ko kareivis atteicis: "Mācieties Ukrainas himnu un gatavojieties referendumam!"

Vīrietis video noslēgumā piebilst, ka ir vienalga kāds karogs plīvo Sudžā, galvenais, lai būtu miers.

Dīvaini

Saprotams, ka, ilgstoši atrodoties bezsvara stāvoklī, organisms, tostarp asinsrite, pielāgojas un šo ārkārtas stāvokli pieņem par normu. Tāpat mainās arī cilvēku paradumi - atlaid roku, un lieta, kas bija rokās, kaut kur lidināsies, tāpēc nekas nav jānoliek uz galda vai plauktā, jo nekas nevar nokrist un saplīst.

Svarīgākais