Sieva pamet vīru, redzot, ko viņš meklējis internetā

© unsplash.com

Vietnē "Mumsnet", kas paredzēta vecākiem, kāda sieviete atklājusi citiem savu sāpi. Aplūkojot vīra "iPad" un ieraugot, ko viņš meklējis, viņas sirds tika salauzta. Viņai bija aizdomas, ka laulība izrist, un redzētais to apstiprināja. 

Medijs "Daily Star" atklāj, ka sieva, ieraugot vīra pārlūkprogrammas meklēšanas vēsturi, bija šokā un negaidīja atrast ko tādu.

Daloties ar savu pārdzīvojumu vecāku vietnē, daudzi sākotnēji pieņēma, ka vīrs internetā meklējis saturu pieaugušajiem, taču tā nav. Viņa neko nepiedienīgu neatrada.

Kā izrādās, sieviete bija novērojusi, ka viņas vīrs pēdējā laikā izturas savādi, nav "savā ādā". Viņš arvien atsvešinājās un kļuva vēsāks pret viņu. Viņa nevarēja saprast, kas ir noticis, tāpēc nolēma pa kluso ielūkoties viņa "iPad".

Sieva savas izmeklēšanas laikā uzdūrās kaut kam interesantam. Vīrs ir meklējis "kā arābu valodā pateikt, ka es tevi mīlu".

Jautājot vīram, kāpēc viņš kaut ko tādu ir meklējis, viņš atzina, ka tas tika darīts draugam.

Sieva bija neizpratnē un nezināja, vai ticēt vīram, tāpēc vērsās pēc palīdzības vietnē vecākiem, kur vairāki cilvēki norādīja, ka viņš melo un nav pelnījis viņu. Saņemot citu cilvēku atbalstu, sieviete atzina, ka plāno pamest savu vīru.

Svarīgākais