Indijas "Nostradams" nosauc datumu, kad sāksies trešais pasaules karš; tas būs pavisam drīz

© unsplash.com

Kušals Kumars sevi devē par Indijas Nostradamu. Viņš ir gaišreģis, kurš cenšas pareģot dažādus pasaules notikumus. Kušals Kumars vairākkārt centies pareģot, kad sāksies trešais pasaules karš. Par laimi mums, bet par nelaimi viņam, prognozes vairākkārt nav piepildījušās. Tagad viņš nācis klajā ar jaunu pareģojumu, raksta "Daily Star".

Kušals Kumars jau trīs reizes ir kļūdījies, cenšoties pateikt, kad sāksies trešais pasaules karš.

Tagad viņš ir izteicis jaunu prognozi, kad tas varētu notikt.

Lai arī daudzi viņu dēvē par gaišreģis, viņš patiesībā sevi uzskata par astrologu, kas spēj paredzēt un prognozēt notikumus pasaulē.

Pirms kāda laika viņš minēja, ka pieaugs saspīlējums Izraēlas un "Hamas" starpā, tāpat arī viņš izteica prognozes par konfliktu Ziemeļkorejas un Dienvidkorejas starpā, Ķīnas un Taivānas starpā, kā arī minēja, ka būs konflikts Krievijas un NATO starpā.

Astrologs atklāj, ka izmanto vēdu astroloģijas diagrammu, lai paredzētu pasaules notikumus.

Šo karti viņš izmantojis arī, lai noteiktu, kad sāksies trešais pasaules karš. Sākumā viņš minēja, ka karš sāksies 18. jūnijā un pēcāk arī jūlijā. Par laimi, viņa prognozes nepiepildījās. Nu gaišreģis ir pārliecināts, ka karš sāksies jau rīt, 4. augustā, vai parīt, 5. augustā.

"4. un 5. augustā aicinu ievērot vislielāko piesardzību un rūpību," teica astrologs.

Tāpat viņš ir pārliecināts, ka trešais pasaules karš nesāksies uz sauszemes, bet tā epicentrs varētu būt jūra vai okeāns.

Dīvaini

Saprotams, ka, ilgstoši atrodoties bezsvara stāvoklī, organisms, tostarp asinsrite, pielāgojas un šo ārkārtas stāvokli pieņem par normu. Tāpat mainās arī cilvēku paradumi - atlaid roku, un lieta, kas bija rokās, kaut kur lidināsies, tāpēc nekas nav jānoliek uz galda vai plauktā, jo nekas nevar nokrist un saplīst.

Svarīgākais