Simpsoni - nākotnes pareģi; izskan versijas, ko 2024. gadam varētu būt paredzējis slavenais seriāls

© unsplash.com

"Simpsoni" ir daudzu cilvēku iemīļots amerikāņu animācijas seriāls. Ne reizi vien animācijas seriāla fani norādījuši, ka tā veidotāji ir paredzējuši nākotni. Interesanti, ka pasaulē vairākkārt notikuši dažādi notikumi, starpgadījumi par kuriem iepriekš vēstīts arī slavenajā animācijas seriālā.

Pēdējais notikums, kuru cilvēki min, ka seriāla "Simpsoni" veidotāji ir paredzējuši, bija atentāts pret Donaldu Trampu.

Kā vēsta medijs "Daily Star", ikoniskais animācijas seriāls, šķiet, spēj “paredzēt nākotni”. "Gadu gaitā ir atrastas daudzas mistiskas paralēles starp pasaules notikumiem un seriāla "Simpsoni" ainām."

Medijs izceļ dažādus notikumus, kas atspoguļoti slavenajā animācijas seriālā un, iespējams, varētu piepildīties šogad:

1. Trešais pasaules karš

Vienā no pašām pirmajām "Simpsonu" sērijām Homērs izjokoja savu ģimeni, biedējot ar trešo pasaules karu. Viņš teica: "Celieties visi. Tas ir trešais pasaules karš. Ātri! Aši patversmēs. Bumbas krīt..."

Tā kā atsevišķās vietās pasaulē šobrīd notiek aktīva karadarbība, pastāv lielas bažas par kara tālāku eskalāciju.

2. Roboti atņem cilvēkiem darbu

Seriāla 23. sezonas 17. sērijā tika parādīts, ka Homērs zaudē savu darbu pēc tam, kad viņa priekšnieks paziņo, ka aizvietos savus darbiniekus ar robotiem.

Ņemot vērā milzīgos panākumus, kas pēdējā laikā ir veikti tehnoloģiju jomā, kas tāds varētu arī notikt.

3. ASV par prezidenti kļūst sieviete

Sērijā ar nosaukumu "Atpakaļ uz nākotni" Liza kļūst par pirmo ASV prezidenti. Liza sērijā teica, ka viņa savas prezidentūras laikā ir "mantojusi diezgan lielu budžeta iztrūkumu no prezidenta Trampa".

5. novembrī gaidāmas ASV prezidenta vēlēšanas. Džo Baidenam atsakoties no kandidēšanas, viņa vietā varētu stāties Kamala Herisa. Prezidenta amata kandidātu oficiāli izvirzīs Demokrātu partijas konventā, kas sāksies 19. augustā.

4. Marsa pārņemšana

27. sezonas 6. sērijā Liza uzzina, ka valdība meklē brīvprātīgos, lai pārceltos uz Marsu, un viņa kopā ar ģimene piesakās šai avantūrai.

Šāds seriālā atainotais notikums nedaudz atgādina Īlona Maska solījumu kolonizēt Marsu.

5. Pasaules gals

Sērijā ar nosaukumu "Treehouse of Horror 2" redzams, ka Simpsonu ģimene mēģina izvairīties no noslēpumaina melnā cauruma, kas varētu aprīt pasauli. Galu galā melnais caurums izrādās spēcīgāks un pazudina Springfīldu, atstājot Megiju vienu.

Daudzi uzskata, ka šāda aina varētu apzīmēt pasaules galu jeb tuvojošos katastrofu. Pēc zinātnieku domām, mūsu planētai tuvākais melnais caurums atrodas 1560 gaismas gadu attālumā.

Dīvaini

Saprotams, ka, ilgstoši atrodoties bezsvara stāvoklī, organisms, tostarp asinsrite, pielāgojas un šo ārkārtas stāvokli pieņem par normu. Tāpat mainās arī cilvēku paradumi - atlaid roku, un lieta, kas bija rokās, kaut kur lidināsies, tāpēc nekas nav jānoliek uz galda vai plauktā, jo nekas nevar nokrist un saplīst.

Svarīgākais