Neticams, bet reāls stāsts: uz Franciju adoptētais puisis dažās dienās Latvijā atrod visu radu saimi

© pixabay.com

Vecrīgas suvenīru veikals "EKO suvenīrs" "Facebook" ievietoja stāstu par jaunieti, kurš ienākot veikalā izstāstījis savu dzīvesstāstu un lūdzis palīdzību atrast viņa bioloģisko mammu.

"EKO suvenīrs" darbinieki šo stāstu ievietoja "Facebook" un jau pēc dažām dienām tika atrasta ne tikai mamma, bet arī māsa, māsīca un citi radinieki. Agrā bērnībā Aigars bija adoptēts franču ģimenē, tomēr pieaugot, gribējis atrast arī savu bioloģisko mammu, tāpēc šajās dienās devies uz Rīgu un uzticējis visu zināmo veikala darbiniekiem. Aigara dzīvesstāsts soctīklos iemantoja plašu atsaucību un ātri vien tika atrasti Aigara piederīgie.

"EKO Suvenīrs" darbinieki raksta: "Dārgie draugi un visi, kas vakar dalījās ar mūsu publikāciju par Aigaru, kurš vēlējās atrast savu mammu!

Ar prieku paziņojam, ka pateicoties jūsu atbalstam mēs esam atraduši ne tikai viņa mammu, bet arī māsu, māsīcas un citus radiniekus. Visi viņi ļoti vēlas satikties ar Aigaru. Labi un atsaucīgi cilvēki šorīt apmeklēja viņa mammu un pastāstīja viņai par dēlu. Viņa ar nepacietību gaida tikšanos ar viņu. Mēs nodevām Aigaram viņa radinieku kontaktinformāciju, un jau ir zināms, ka tikšanās ir sarunāta.
Liels paldies visiem par jūsu līdzjūtību un atbalstu. Mūsu kopējie centieni ir nesuši augļus - pēc 20 gadiem Aigars satiksies ar savu mammu."

Svarīgākais