Interneta zvaigzne tiešraides laikā, apēdot 10 kilogramus ēdiena, iet bojā fanu priekšā

© unsplash.com

Sociālajos medijos lielu popularitāti iemantojuši video, kuros cilvēki rāda citiem to, kā ēd dažādus labumus. Šos video mēdz dēvēt par "muckbang". Video laikā tā autors, ēdot dažādus ēdienus, komunicē ar savu auditoriju. Bieži vien tiek veidotas arī tiešraides translācijas, kad skatītāji reāllaikā var vērot savas iemīļotās soctīklu slavenības ēdot un vienlaicīgi komunicējot, tādējādi saņemot atgriezenisko saiti.

Arī 24 gadus vecā interneta slavenība Pana Sjaotina no Ķīnas bija iecienījusi veidot šādus video.

Tomēr šādu video uzņemšana viņai izrādījās liktenīga. Mielojoties ar dažādiem ēdieniem, interneta zvaigzne tiešraides laikā gāja bojā, ziņo "Daily Star".

Kā izrādās, tad viņa centās realizēt savu ieceri, viņa bija gatava 10 stundu garam ēšanas maratonam, kuru fani varēja vērot tiešraidē.

Tiek ziņots, ka 10 stundu garumā Pana mielojās ar jūras veltēm un šokolādes kūku, līdz brīdim, kad viņai palika slikti. Šausminošais negadījums notika 14. jūlijā.

Viņa 10 stundu laikā notiesāja 10 kilogramus ēdiena. Viņai palika slikti pēc tik liela ēdiena daudzuma. Autopsijas slēdzienā vēstīts, ka viņas vēders bija "deformējies" un pilns ar nesagremotu pārtiku.

Kā izrādās, tad jaunā sieviete jau iepriekš bija cīnījusies ar kuņģa problēmām. Viņa reiz tika hospitalizēta kuņģa - zarnu trakta asiņošanas dēļ.

Interesanti, ka 2020. gadā Ķīnā tika ieviesti jauni noteikumi, lai ierobežotu satura veidotājus no pārmērīga ēdiena patērēšanas, veidojot "muckbang" video. Pārkāpjot noteikto ierobežojumus, interneta slavenībām draud naudas sods.

Kā izrādās, tad šis nav unikāls gadījums, jau iepriekš, tiecoties pēc slavas, vairākas interneta zvaigznes ir gājušas bojā, mielojoties ar prātam neaptveramu ēdiena daudzumu.