Neparastākās lietas, kuras lidostā nozaudējuši ceļotāji

© unsplash.com

Nozaudējot bagāžu vai citas personiskās mantas, visbiežāk lidostās tās tiek nogādātas atrasto un pazaudēto mantu birojā. Lidostas darbiniekiem ne reizi vien nākas izbrīnā ieplest acis, kādas lietas centušies pārvadāt pasažieri, bet tās kāda iemesla dēļ nozaudētas.

ASV Denveras starptautiskās lidostas darbinieki nosauc, iespējams, pašus neparastākos priekšmetus, kuri nonākuši lidostas atrasto un pazaudēto mantu birojā.

Denveras starptautiskajā lidostā ik dienu apgrozās vidēji 200 tūkstoši ceļotāju. Ik dienu lidostas atrasto un pazaudēto mantu birojā nonāk no 150 līdz 200 atrastu priekšmetu.

Lidostas pārstāve Noella Aguirre norāda, ka visbiežāk lidostas darbinieki, kuri strādā atrasto un pazaudēto mantu birojā, saņem dažādus ikdienišķus priekšmetus, kurus nozaudējuši pasažieri. Tādas lietas, kas neraisa nekādu pārsteigumu. Visbiežāk atrasto un pazaudēto mantu birojā tiek nogādātas somas, dokumenti, brilles, elektronika vai rotaslietas.

Tomēr ir reizes, kad lidostas darbinieki pārsteigumā par atrasto var vien ieplest acis. Noella norādā, ka pašas neparastākās lietas, kuras lidostā atraduši darbinieki vai citi pasažieri, ir aļņa gaļa, iekrāvēja akumulators, urnas un ripzāģis. Izrādās, ka kāds ceļotājs lidostā pat ir aizmirsis par savu mīluli - suni.

Pazaudētās un atrastās mantas lidosta glabā 30 dienas. "Mēs vienmēr cenšamies atdot šīs mantas atpakaļ īpašniekiem," sacīja Noella.

Svarīgākais