Asociācija "Ģimene" vēršas pie kāzu rīkotājiem

© pixabay.com

Kopš 1. jūlija Latvijā arī viendzimuma pāriem ir iespējams reģistrēt partnerattiecības un likumsakarīgi, ka cilvēki šo notikumu vēlas nosvinēt. Partnerattiecību, tāpat kā kāzu, svinību organizēšanu cilvēki izvēlas uzticēt profesionāliem kāzu rīkotājiem.

Savā tviterkontā jeb mikroblogošanas vietnē "X" asociācija "Ģimene" vēršas pie kāzu rīkotājiem un lūdz ziņot, ja viņi tiek piespiesti rīkot svinības viendzimuma pāriem.

Komentāros ļaudis nesaprot, kā var piespiest rīkot kāzas?! Katram kāzu rīkotājam ir tiesības atteikt klientam, nepaskaidrojot iemeslus, tāpēc šāds asociācijas "Ģimene" aicinājums nav pat īsti izprotams.

Komentētāji iesmej par šādu paziņojumu: "Dārgā asociācija, spiest var tualetē. Pakalpojumu drīkst arī atteikt - kā viendzimuma, tā vairākdzimumu pārim, absolūti jebkādu iemeslu dēļ."

“Ak nē, naudas summa, ko viņi piedāvāja bija tik liela, ka mani piespieda apkalpot pasākumu pret mana pašu pārliecību!”

"Pilnīgi tā, ka piespiež? Ielenc ar rozā vienradžiem uz varavīksnes un tik draud un tik piespiež?! Tas ir genocīC, vardarbība. Atlajstsajmu"

Dīvaini

Rīdziniece Jūlija pirms nedēļas kopā ar 11 gadus veco dēlu devās uz tirdzniecības centru “Olimpia”, lai iegādātos zēnam drēbes skolai. Pēc nogurdinošas iepirkšanās Jūlija nolēma ieturēt pusdienas veikala ēdināšanas zonā, kur viņu sagaidījis nepatīkams pārsteigums, vēsta "Bez Tabu".