Neticami! Līgava kāzu viesiem uzstāda absurdus noteikumus

© unsplash.com

Kāzu diena ir viena no skaistākajām dienām daudzu cilvēku dzīvē. Tieši tāpēc gatavošanās šai dienai mēdz būt visai saspringta, jo jaunais pāris vēlas, lai viss būtu ideāli. Kāda līgava no Amerikas bija, iespējams, nedaudz pārcentusies, kā rezultātā daudzi kāzu viesi nolēma neierasties uz viņas lielo notikumu, ziņo "The Sun".

Lai sagatavotos nozīmīgajai dienai, līgava bija izveidojusi darāmo darbu sarakstu jeb noteikumus kāzu viesiem, kuri ir obligāti jāievēro.

Saņemot šos noteikumus, viesi nebija priecīgi un daudzi paziņoja, ka uz kāzām neieradīsies.

Līgava bija šokēta, tāpēc nolēma dalīties ar šiem noteikumiem sociālajos medijos, lai svešinieki varētu izteikt savu viedokli par tiem. Viņai šķita, ka svešinieki viņai piekritīs, ka izstrādātie noteikumi ir ļoti labi un aicinātie viesi rīkojušies nepieklājīgi, atsakoties ierasties to dēļ.

Tomēr līgava no svešiem cilvēkiem internetā nesaņēma gaidīto atbalstu.

Kādi bija līgavas kāzu noteikumi viesiem? Pirmais noteikums garajā sarakstā bija tāds, ka viesiem ir obligāti jāpalīdz organizēt kāzas. Viņa neplānoja izmantot speciālistu, bet gan savu tuvinieku palīdzību. Visiem viesiem bija jādekorē, jāiekārto un kā citādi jāpalīdz jaunajam pārim, lai viņu lielā diena būtu izdevusies.

Otrs noteikums paredzēja ierobežot kāzu viesu izdzerto alkoholisko dzērienu apjomu. Kāzu viesiem bija ļauts izdzert tikai divas glāzes alkohola. Pie šāda lēmuma līgava nonākusi, jo vēlējās ieekonomēt naudu par alkoholu.

Tāpat līgava aizliedza viesiem piecelties no galda, ja vien viņiem nav vajadzības uz tualeti, aiziet pēc ēdiena vai dzēriena. Citi iemesli, lai pamestu savu sēdvietu, nav akceptējami. Tāpat kāzu viesiem svinību vieta bija jāpamet precīzi 22.30.

Šādu noteikumu dēļ kāzas apmeklēja daudz mazāks skaits cilvēku, nekā sākotnēji bija aicināts.

Svarīgākais