Zināms, kad Vanga prognozēja pasaules galu; liels pagrieziena punkts būs jau 2025. gads

© unsplash.com

Daudzi gaišreģi ir pareģojuši, kad pienāks pasaules gals. Līdz šim viņu prognozes nav piepildījušās. Ik pa laikam izskan ar vien jauni pareģojumi. Medijs "Daily Star" atklāj, kad slavenā bulgāru gaišreģe Vanga, kura nomira 1996. gadā un kuras pareģojumi ne reizi vien ir izrādījušies visai precīzi, paredzējusi, kad pienāks pasaules gals. Ticot viņas pareģojumiem, kaut kas notiks jau pavisam drīz.

Pēc slavenās bulgāru gaišreģes domām pasaules gals nav tuvu, taču pirmās sekas jau izjutīsim pavisam drīz.

Viņa reiz pareģoja, ka pasaules gals pienāks 5079. gadā, taču jau nākamgad pasaule sāks iet uz iznīcību.

Vangas, kura devās mūžībā pirms 27 gadiem, pareģojumi ir vairākkārt izrādījušies pavisam precīzi. Viņa pareģoja 11. septembra teroraktu ASV, Breksitu. Ik pa laikam publiski izskan arvien jauni reiz Vangas paredzētie notikumi. Bieži vien tie nepiepildās, taču raisa lielu cilvēku interesi.

Lai arī Vangas pareģojums par pasaules bojāeju ir vēl tāls, tomēr liels pagrieziena punkts būs tieši 2025. gads. Viņa paredzēja, ka tuvojoties 2025. gada izskaņai, notiks kāds notikums ar "neiedomājamām sekām". Viņa paredzēja, ka 2025. gadā Eiropā izcelsies liels konflikts, kam sekos liels iedzīvotāju skaita samazinājums.

Tāpat viņa pareģoja, ka 2028. gadā cilvēki lidos uz Venēru, bet jau 2033. gadā izkusīs polārais ledus, kas izraisīs iespaidīgu jūras līmeņa celšanos. Dažādi pasaules notikumu ietekmēs to, ka 2076. gadā pasaule atkal piedzīvos komunisma uzplaukumu. Tikmēr 2130. gadā cilvēkiem izdosies nodibināt kontaktu ar citplanētiešiem. Tam 2170. gadā sekos milzu sausums, pēcāk izcelis karš ar Marsu un 3797. gadā tiks iznīcināta Zeme. Kā izrādās, tad Vanga pareģoja, ka par spīti tam, ka tiks iznīcināta Zeme, daļa cilvēku būs paspējuši pārvākties uz citām planētām, taču pilnīga cilvēces bojāeja notiks vēl 1200 gadus pēc tam.

Svarīgākais