Sieviete, pamostoties no komas, ir šokā, uzzinot, ka ir stāvoklī

© unsplash.com

30 gadus vecā Sarita Servantesa atradās komā. Pamostoties no komas, sieviete uzzināja, ka ir stāvoklī, raksta "The Sun".

Sarita gatavoja vakariņas, kad, cepot vistu, no pannas uz virtuves grīdas izšļakstījās tauki. Viņa paslīdēja un nokrita. Sievietei virsū uztecēja karstie tauki no pannas, un viņa guva vairāk nekā 50% ķermeņa apdegumu.

Viņas vīrs Manuels steidzās sievai palīgā un arī apdega.

Manuela ģimenes locekļi nekavējoties izsauca ātro palīdzību, un viņi abi tika nogādāti slimnīcā.

Pēc negadījuma virtuvē un plašajiem apdegumiem sievietei tika izraisīta mākslīgā koma. Ārsti brīdināja Saritas ģimeni, ka pastāv mazas izredzes, ka viņa un vēl nedzimušais bērniņš izdzīvos. Ģimene bija pārsteigta ne tikai par sliktajām prognozēm, bet arī faktu, ka Sarita bija stāvoklī. Ārsti slimnīcā ģimenei paziņoja, ka Sarita ir 13. grūtniecības nedēļā.

Tomēr, par laimi, sliktās prognozes nepiepildījās. Pēc mēneša Sarita atmodās. Viņa bija šokā, uzzinot, ka ir bērniņa gaidībās. Sieviete, esot komā, bija pārcietusi 27 operācijas.

Brīnumainā kārtā Sarita atmodās no komas, spēja atgūt spēku un dzemdēt veselīgu dēliņu vārdā Ernesto. "Iespējams, es pārdzīvoju vissmagākās sāpes, kādas vien var iedomāties. Bet, skatoties uz viņu, es zinu, ka arī esmu ieguvusi zeltu," tā pārdzīvoto raksturo sieviete.

Saritai ar vīru jau bija divi bērni. Viņa min, ka tieši tajā vasarā pirms negadījuma viņa bija stāvoklī, taču piedzīvoja spontāno abortu. "Manā dzīvē ir bijuši 15 aborti PCOS un endometriozes dēļ. [..] mēs bijām zaudējuši cerības un zinājām, ka mums vairs nebūs bērnu," stāsta Sarita.

Tieši tāpēc liels bija viņas pārsteigums, pamostoties no komas, uzzinot, ka ir stāvoklī.

Dīvaini

Pēdējā laikā Dienvidkorejas un Ziemeļkorejas attiecības kļūst saspringtākas. Ziemeļkoreja regulāri provocē Dienvidkoreju un pastrādā dažādas neģēlības. Jau vairākkārt portāls nra.lv ir ziņojis, ka Ziemeļkoreja uz kaimiņvalsti nosūtījuso atkritumiem piepildītus balonus.

Svarīgākais