FOTO: "Frankenšteina operācija". Modele ideāla izskata dēļ veic prātam neaptveramas operācijas

© unsplash.com

Vācijas realitātes šovu zvaigzne, modele Terēzija Fišere nolēma veikt vairākas operācijas, lai uzlabotu savu vizuālo tēlu. 32 gadus vecā modele neveica standarta plastiskās operācijas, kas ienāk prātā, domājot par šādām procedūrām. Viņa kopumā astoņas reizes gulās uz operācijas galda, lai pagarinātu kājas, raksta "The Sun".

Modele operācijās iztērējusi aptuveni 130 000 britu mārciņas.

Viņa gribēja pagarināt kājas, lai tās būtu 114 centimetrus garas.

Terēzija kopumā veica astoņas sāpīgas un tai pat laikā biedējošas operācijas, lai iegūtu vēlamo izskatu. Šobrīd viņa ir pametusi Freiburgas Universitātes slimnīcu pēc astotās un pēdējās operācijas, lai noņemtu teleskopiskos tērauda stieņus, kas ļāva augt jauniem kaulaudiem, tādējādi pagarinot kājas.

Pēc katras operācijas, kad kaulaudi bija izauguši par pāris centimetriem lielāki, ķirurgi veica jaunu operāciju un palielināja tērauda stieņu atstatumu, lai rastu vietu, kur turpināt augt kaulaudiem.

Terēzija sociālajos medijos stāsta, ka pirms astoņiem gadiem viņa uzsāka ceļu uz savu ideālo izskatu jeb kā viņa min Frankenšteina operācijas. Viņa būdama ieslīgusi lielā depresijā, nolēma mainīt savu izskatu, jo vēlējās justies mīlēta un skaista.

Izrādās, ka papildus spiedienu izdarīja arī viņas bijušais vīrs, kurš apgalvoja, ja viņa veiks šīs operācijas, tad viņš viņu mīlēs mūžam un nēsās uz rokām.

Pirmo operāciju Terēzija veica 2016. gadā, bet otrā sekoja 2022. gadā. Operāciju laikā viņa tika pārgriezti augšstilba un apakšstilba kauli un ielikti stieņi. Pēc tam ik pa laikam mediķi mainīja stieņus, līdz viņas kājas sasniedza vēlamo “supermodeles” garumu. Viņas mērķis bija pagarināt kājas par 14 centimetriem. Pirms operācijām Terēzija bija 1,67 metrus gara, taču tagad ir 1,84 metrus gara.

Svarīgākais