"Sprāgoņas tādi!"; tēvam negulētu nakti sagādā labi domāts pārsteigums meitai

© pixabay.com

Kad ciemos brauc bērni, mēs spējam būt radoši un pūlamies vaiga sviedros, lai sagādātu priecīgu notikumu. Tomēr ne vienmēr viss iet kā pa diedziņu - reizēm sanāk pārcensties.

Negulētu nakti tēvam sagādājuši piepūstie baloni. Iepriekš viņš centies vaiga sviedros, bet naktī ar troksni baloni viens pēc otra uzsprāguši. Tomēr ir kāds labums - putni no neparastā skata pagalmā sabijušies un ikrīta serinādes ap pulksten trijiem no rīta šoreiz izpalikušas.

Mareks raksta: "Meitai šodien dzimene un viņa ierodas no Latvijas. Lai sagādātu viņai pārsteigumu, es līdz pusnaktij pūtu 200 balonus. Bet īstais cirks sākās naktī, kad raženākie baloni, ar nelielu laika intervālu, sāka sprāgt. Nakts negulēta, jo kopumā uzsprāga kādi 30 baloni. Sprāgoņas tādi!"

Autors turpina: "Apmēram 50 balonus izkāru starp kokiem un laternām pagalmā un kas interesanti, šonakt nedziedāja neviens putns, lai gan parasti no 3 sākas reāls koncerts. Atlidoja viena vārna, paķērca un arī aizlidoja. Acīmredzami, ka baloni viņiem uzticību neradīja."

Dīvaini

Japāņu zinātnieki ir atraduši veidu, kā robotu sejām piestiprināt dzīvu ādu, lai iegūtu reālistiskākus smaidus un citas sejas izteiksmes, tomēr pagaidām prototips vairāk atgādina gumijas lācīti nevis dzīvu cilvēku.

Svarīgākais