Pansionāts kļūdas dēļ seniori pasludina par mirušu; viņa dzīva tiek nogādāta morgā

© unsplash.com

Kaut ko tādu, ko piedzīvoja 74 gadus vecā Konstance no ASV, pieredzēt negribētu neviens. Seniore teju tika apbedīta dzīva, raksta "Daily Star".

3. jūnija rītā ap plkst. 9.44 Konstance Glanza no Linkolnas tika pasludināta par mirušu.

74 gadus vecā seniore, kuru aprūpes namas pasludināja par mirušu, tika nogādāta apbedīšanas birojā.

Liels bija apbedīšanas biroja darbinieku pārsteigums, kad, noliekot sievietes ķermeni uz galda, tas sācis raustīties un varēja redzēt, ka sieviete elpo.

Nekavējoties apbedīšanas biroja darbinieki uz notikuma vietu izsauca neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestu un policiju, lai ziņotu par neparasto incidentu.

Lankasteras apgabala policija apstiprina, ka seniore tika nekavējoties nogādāta slimnīcā. Nedaudz vēlāk, esot slimnīcā, sieviete atkārtoti tika pasludināta par mirušu.

"Tas ir ļoti neparasts gadījums. Es ar šo nodarbojos 31 gadu, un nekas tamlīdzīgs nekad agrāk nav noticis," stāsta policists Bens Houčins. Policists norāda, ka sieviete slimnīcā tika nogadāta, būdama dzīva. Šobrīd policija izmeklē pansionātā notikušo, kā bija iespējams tas, ka dzīva sieviete pasludināta par mirušu.

Likumsargs atklāj: "Šobrīd mums nav izdevies atklāt nekādus noziedzīgus nodomus no pansionāta, taču izmeklēšana turpinās."

Dīvaini

Rīdziniece Jūlija pirms nedēļas kopā ar 11 gadus veco dēlu devās uz tirdzniecības centru “Olimpia”, lai iegādātos zēnam drēbes skolai. Pēc nogurdinošas iepirkšanās Jūlija nolēma ieturēt pusdienas veikala ēdināšanas zonā, kur viņu sagaidījis nepatīkams pārsteigums, vēsta "Bez Tabu".

Svarīgākais