VIDEO: Kas tas ir? Indijas premjera uzrunu tautai aizēno intrigas par to, kas redzams viņam fonā

© unsplash.com

Pavisam neparasts un tai pat laikā ļoti nopietns incidents noticis Indijā. Televīzijas tiešraides laikā Indijas premjeram Narēndram Modim, dodot zvērestu, aiz muguras paradījies nezināms dzīvnieks, raksta "UPI".

Premjers televīzijas tiešraidē uzrunāja tautu, nodoto zvērestu, stājoties amatā uz trešo termiņu. Tiešraide tika translēta no premjera rezidences Deli.

Viss sākotnēji notika, kā ierasti, taču pēkšņi tiešraides skatītāji pamanīja kaut ko neparastu aiz premjera muguras. Pēkšņi kamerās pazibēja kāds dzīvnieks. Daudzi bija pamatīgi satraukti.

Sociālajos medijos izskanēja baumas, ka premjera rezidencē iekļuvis savvaļas leopards.

Vietējie iedzīvotāji bija pamatīgi satraukti un sociālajos medijos izplatījās arvien jaunas baumas par to, kas bija redzams ekrānos. Deli policija nolēma ieviest skaidrību un paziņoja, ka redzētais dzīvnieks nav bijis leopards.

"Dažos plašsaziņas līdzekļu kanālos un sociālo mediju kontos tiek rādīts dzīvnieka attēls, kas uzņemts tiešraides laikā, zvēresta nodošanas ceremonijā, kas vakar notika Raštrapati Bhavanā, apgalvojot, ka tas ir savvaļas dzīvnieks," rakstīja policija. "Šie fakti neatbilst patiesībai, kamerā iemūžinātais dzīvnieks ir parasts mājas kaķis. Lūdzu, neticiet tik vieglprātīgi baumām."