Vecāki pieļauj milzu kļūdu, nosaucot bērnu kāda populāra seriāla varoņa vārdā

© unsplash.com

Vecāki, izvēloties bērniem vārdus, reizēm ir ļoti radoši. Bieži vien pārsteigumu un nelielus smieklus raisa atsevišķu vecāku izvēles. 27 gadus vecā Ronija nonākusi pie smagas atziņas, izvēloties dēlam vārdu, viņa ar savu partneri ir "nošāvusi greizi", raksta "Daily Star".

Ronijai ar partneri Bredu ir četri bērni. Kā norāda mamma, tad vīrs viņai bija ļāvis izvēlēties, kādu vārdu dot vienai no meitām. Tāpēc, piesakoties dēlam, viņa uzticējusi vīram šo lielo un atbildīgo pienākumu.

Tagad sieviete nožēlo izdarīto, jo ģimene regulāri saskaras ar līdzcilvēku izsmieklu.

Ronijas un Bredas vecākās atvases sauc Lola un Linkolns. Ronija jaunākajai meitai deva vārdu Lilac (kas latviski nozīmē ceriņi), bet vīrs jaunāko dēlu nolēma nosaukt par Luciferu, iedvesmojoties no iemīļota seriāla.

Vecāki norāda, ka viņu izvēli, kā saukt dēlu, citi neizprot. Viņi saskārušies ar radinieku un svešinieku nosodījumu, cilvēki izsmej un ņirgājas par viņu vārda izvēli. Kā izrādās, tad vīrs nolēmis dēlu nosaukt par Luciferu, jo viņam ļoti patīk "Netflix" seriāls ar tādu pašu nosaukumu.

Viņi skaidro, ka vārds Lucifers nozīmē "gaismas nesējs", bet visbiežāk cilvēki to asociē ar velnu. Kā izrādās, tad atsevišķās valstīs šis vārds ir pat aizliegts.

Vecāki norāda, ka sākumā bija priecīgi par izvēlēto vārdu, taču tagad to smagi nožēlo. Ne tikai cilvēki internetā ir nosodoši, bet arī ģimenes locekļi. Kā izrādās, tad kāds no ģimene šo vārdu nosaucis par pretīgu. Liela daļa ģimenes atsakās saukt mazuli pilnajā vārdā un dēvē viņu par Luci. Tikmēr sociālajos medijos pilnīgi sveši cilvēki norādīja, ka ir nežēlīgi bērnu nosaukt par Luciferu un tas negatīvi ietekmēs bērna dzīvi.