FOTO: Kāda tirgotāja piedāvātās lietas andelē izraisa neizpratni un bailes

© unsplash.com

Daudzās valstīs ir populāras andeles, kurās kādā lielā teritorijā sabrauc daudz tirgotāju un pie savām automašīnām tirgo dažādas lietas. Cilvēki pārdod sev vairs nevajadzīgas lietas, tādējādi dodot mantām jaunu dzīvi. Šādās izpārdošanās var atrast īstus "dārgumus" jeb, kas vienam lieks, citam liels prieks. ASV, kādā no šādām tirdzniecības vietām, pircējiem pavērās visai baiss skats, ziņo "Daily Star".

Kāds vīrietis, kurš bija devies uz vienu no šāda veida izpārdošanām, pamanīja, ka tiek tirgotas ļoti savdabīgas lietas.

Viens no tirgotājiem pārdeva lelles "Bārbija", kuras bija piesistas pie krustiem.

Vīrietis bija satriekts, redzot šādu Bārbiju kolekciju, kuras bija pienaglotas pie improvizētiem koka krustiem. Viņš iemūžināja redzēto un fotogrāfijas publicēja vietnē "Reddit", rakstot: "Es atradu krustā piesistas Bārbijas pagalma izpārdošanā."

Kaste ar šādām lellēm maksāja 15 ASV dolārus. Kā izrādās, biedējošākais nebija tas, ka lelles piesitas krustā, bet dažas bija nosmērētas ar it kā "asinīm".

Cilvēki bija pārsteigti un neizpratnē, redzot to, kas tika pārdots kāda tirdziņā. Daudzi "Reddit" lietotāji norādīja, ka tas ir ļoti baiss atradums un ka nevienam nevajadzētu iegādāties neko no šī tirgotāja, jo tas, ka viņš piedāvā iegādāties citiem šādas lietas, nav normāli. Kamēr dažiem bija bail no redzētā, citi centās racionāli izskaidrot, kāpēc lelles piesistas pie krusta. Kāds cilvēks minēja, ka tie varētu būt rekvizīti no izrādes.

Svarīgākais