Mistiski pazudis "brīnumbērns", kurš apgalvoja, ka ir reinkarnējies marsietis

© unsplash.com

11 gadus vecais Boriss Kiprijanovičs apgalvoja, ka iepriekšējā dzīvē dzīvoja uz Marsa kā marsietis, taču tagad atdzimis uz Zemes. Iemesls reinkarnācijai bijis ļoti nopietns - viņam esot jābrīdina Zemes iedzīvotāji, raksta "Daily Star".

Zēns apgalvoja, ka ir citplanētietis, kas nosūtīts uz Zemi no Marsa, lai nepieļautu, ka tiek iznīcināti kodolieroči.

Ar šādiem spriedelējumiem zēns, kurš mita Krievijā, nāca klajā pirms vairākiem gadiem. Tiek uzskatīts, ka šobrīd Boriss varētu būt 28 gadus vecs, taču viņu nav iespējams atrast, viņš ir kā "pazudis no Zemes virsas".

Zēna stāsts pirms daudziem gadiem aizrāva daudzus. Jaunietis no Volgogradas pārliecinoši stāstīja, ka bijis marsietis, pirms reinkarnējās par cilvēku.

Borisa pazušana šobrīd liek daudziem cilvēkiem aizdomāties, kas ar viņu noticis, un tas ir radījis virkni sazvērestības teoriju, sākot no atgriešanās uz dzimtās planētas un beidzot ar to, ka Putins viņu ir paslēpis.

Boriss nonāca ziņu virsrakstos 2004. gadā, kad viņa mamma teica, ka vienmēr zinājusi, ka viņas dēlā ir kaut kas neparasts. Atceroties viņa piedzimšanu, viņa sacīja: “Tas viss notika tik ātri, ka es pat nejutu sāpes. Kad bērnu man parādīja, viņš uz mani skatījās ar pieauguša cilvēka acīm. Kā ārste es zināju, ka mazuļu acis nevar koncentrēties uz priekšmetiem. Tomēr mans mazais bērns skatījās uz mani ar savām lielajām, brūnajām acīm."

Tāpat Borisa māte apgalvoja, ka viņas bērns jau viena gada vecumā prata lasīt, liekot viņai domāt, ka viņam piemīt neparastas spējas. Paaugoties zēna lielā aizraušanās bija astronomija. Boriss regulāri stāstīja par to, kā reiz dzīvojis uz Marsa un kāda tur bijusi dzīve.

Viņš apgalvoja, ka marsieši dzīvo pazemē pēc tam, kad planētu gandrīz iznīcināja kodolkarš. "Atceros to laiku, kad man bija 14 vai 15 gadi. Marsieši visu laiku karoja, tāpēc man bieži bija jāpiedalās uzlidojumos. Mēs varējām ceļot laikā un telpā, lidojot apaļos kosmosa kuģos, mēs novērojām dzīvi uz Zemes ar trīsstūrveida lidmašīnām."

Pēc Borisa teiktā, viņš ir viens no daudzajiem "indigo bērniem", kuri nosūtīti uz Zemi, lai glābtu cilvēkus no iznīcības.

Boriss tagad ir pazudis un nevienam nav zināms, kur viņš atrodas.