Skaļi un nekārtīgi "kaimiņi" izmisumā iedzen neliela ciemata iedzīvotājus

© unsplash.com

Kādas pavisam nelielas Anglijas pilsētiņas iedzīvotāju mērs ir pilns. Viņi vairs nespēj izturēt notiekošo pilsētiņā un nolēmuši publiski sūdzēties. Viņu mieru bojā trokšņaina un nepaklausīga vietējo "iedzīvotāju grupa" - aptuveni 100 savvaļas vistas, raksta "UPI".

Norfolkas grāfistes Snetišemas ciemata iedzīvotāji jau gadiem cenšas sadzīvot ar savvaļas vistu ganāmpulku.

Šobrīd iedzīvotāju mērs ir pilns un viņi ir izveidojuši petīciju, aicinot vietējo pagasta domi aizvākt vistas no ciemata.

Vietējie iedzīvotāji ir nobažījušies par saviem dārziem un naktsmieru. Kā izrādās, tad savvaļas putni ir aktīvi "racēji" un bieži vien izposta skaisti iekoptos dārzus. Tāpat nevēlamie kaimiņi ir ļoti skaļi, īpaši nakts stundās. Vietējie iedzīvotāji ir spiesti izmantot ausu aizbāžņus, lai varētu izgulēties.

Lai arī vietējo iedzīvotāju mērs ir pilns un viņi ir aicinājuši domi, lai tā rīkojas un atbrīvojas no putniem, vietējās amatpersonas norāda, ka šobrīd nav plānots veikt nekadās darbības, lai pārvietotu putnus uz citu vietu.

Pagasta dome norāda, ka šobrīd situācija tiek risināta ar speciāli izveidotu ekspertu padomi, lai noskaidrotu, kā būtu pareizi šajā situācijā rīkoties, lai neciestu putni.