Sieviete pēc bāra apmeklējuma nespēj vairs staigāt un normāli runāt

© pexels.com

43 gadus vecā Simona Vaita no Lielbritānijas 4. maija pēcpusdienā devās satikties ar draugiem. Viņi nolēma pasēdēt Bristoles kokteiļbārā "Tonight Josephine" un ieturēt vēlās brokastis jeb branču. Viss šķita kārtībā, līdz pēkšņi sievietei palika slikti, raksta "The Sun".

Simona ar saviem draugiem kokteiļbārā pavadīja vien stundu, kad notika incidents.

Tagad, pēc pēcpusdienas maltītes, sieviete vairs nespēj ne runāt, ne staigāt.

Kā ziņo medijs, ieturot maltīti un aizvadot nesteidzīgas sarunas, Simona pēkšņi sajuta, ka nejūtas labi. Viņa nolēma iziet laukā no bāra telpām un paelpot svaigu gaisu.

Te pēkšņi viņa saļima uz ielas. "Es vispār nekontrolēju savu ķermeni. Man bija epizode [..]. Es ņurdēju, mētāju lietas, skrāpēju un raustījos. Viņi uzskatīja, ka man bija sākusies krampju lēkme," stāsta Simona.

Garāmgājēji, redzot notiekošo, izsauca neatliekamo medicīnisko palīdzību. Ieradās mediķi un sievieti aizveda uz slimnīcu. Slimnīcā viņa pavadīja nakti un tad tika izrakstīta. Sieviete joprojām saskaras ar nopietnām veselības problēmām, viņa stostās un nespēj pastaigāt.

Pagājušajā nedēļā Simonai veica datortomogrāfiju, un ārsti uzskata, ka sieviete cieš no funkcionāliem neiroloģiskiem traucējumiem, kas ietekmē to, kā smadzenes nosūta informāciju. Šobrīd tiek gaidīti vēl citi izmeklējumi, lai noskaidrotu, kas patiešām ar viņu notika.

Tika izteiktas aizdomas, ka viņa guvusi smadzeņu bojājumus pēc tam, kad kāds, iespējams, viņas dzērienam pievienojis kādu vielu.

Bāra "Tonight Josephine" darbnieki min, ka viņiem nekas nav svarīgāks par klientu drošību. Pārbaudot videonovērošanas kameru ierakstus, netika manīts, ka kāda nepiederoša persona, kura nav rezervējusi galdiņu, ienāk bārā. Tāpat video ierakstos darbinieki nemanīja, ka kāds būtu kaut ko pievienojis Simonas dzērienam.

Policija ziņo, ka turpinās lietas izmeklēšana, lai noskaidrotu visus apstākļus, kas konkrētajā dienā notika ar sievieti.

Dīvaini

Parīzes olimpiskajās spēlēs sportisti tiek izguldīti no kartona izgatavotās gultās. Virs kartona ir visai plāns matracītis. Soctīklos klīst neskaitāmi video, kuros sportisti dažādos veidos izmēģina gultas - izrādās, ka tās ir gana izturīgas arī tad, ja pa tām lēkā un met kūleņus.