VIDEO: mājas īpašnieks pārmāca negodprātīgu īrnieku

© pexels.com

Katra īpašuma īpašnieks, izīrējot sev piederošu īpašumu, cer, ka īrnieki būs godprātīgi un kārtīgi. Viņi ne tikai uzturēs kārtību, piemēram, mājā, bet arī godprātīgi maksās visus rēķinus. Bet ko darīt mājas īpašniekiem, ja īrnieki nemaksā rēķinus? 29 gadus vecais Semjuels rīkojās ļoti ekscentriski, vēsta "The Sun".

Semjuels Līdss ir nekustamo īpašumu investors.

Viņš savā mikroblogošanas vietnē "X" dalījās ar video, kā tiek galā ar negodprātīgiem īrniekiem, kuri nemaksā rēķinus.

Semjuels apgalvoja, ka pārņem lietas savās rokās pēc tam, kad kāds īrnieks pārstāja maksāt rēķinus un atteicās pamest īpašumu. Viņš devās uz īpašumu un ar motorzāģi sazāģēja durvis.

"Šodien man nācās kādu izlikt no sava īpašuma ar motorzāģi," stāsta Semjuels. Viņš savu rīcību skaidro pavisam vienkārši, ja šādi cilvēki atrastos viesnīcā un atteiktos izrakstīties, apsardzes darbinieki stundas laikā uzlauztu numuriņa durvis un viņus padzītu.

“Mans advokāts ieteica man nosūtīt sertificētu tiesu izpildītāju, taču es sapratu, ka pašam to darīt būs jautrāk," saka Semjuels.

Lai arī viņa rīcība bija pārsteidzoša un ekscentriska, daudzi mikroblogošanas vietnes "X" lietotāji domā, ka situācija bijusi iestudēta un uzskata, ka tas ir reklāmas triks:

"Vai visiem jūsu īpašumiem ir kartona durvis?"

"Lol, tur neviena nav, puisis tikko sagrieza savas lētās durvis, lai mēģinātu gūt slavu internetā."

Svarīgākais