LTV tiesraidē cilvēki pamana ko dīvainu

© Ekrānšāviņš

Vērīgāko skatītāju acīm nepaslīd garām ne mazākais sīkums. Šobrid vietnē "Twitter" klejo kāds fragments no 4. jūlija LTV "Rīta panorāma" sižeta.

"Lācis brūnais Mīksts, čamdāms puišelis - sižets par visu laiku labāko Rīgas mēru - Mārtiņu Staķi!" raksta kāds "Twitter" lietotājs.

TV sižets ir par notikumiem Rīgas domē un telefonintervijā savu nostāju pauda RD vicemērs Vilnis Ķirsis.

Juris: Šis man šķiet riebīgi un necienīgi. Ja Lācis Brūnais bija tīši tēmēts mēram, tad ieteiktu Rīta Panorāmas vadītājiem paskatīties spogulī, paklausīties savus trulos tekstus un kariķētās balstiņas. Neprofesionalitāte baisi dzeltena, salīdzinot ar Panorāmas komandu. Galvā sakāpis.

Matīss: Daudz uztraucošāk ir, ka Panorāmā ir kāds, kam interesē čamdīt puišeļus.

Džulio: Labs. Tiešām uzlaboja garastāvokli.

Jau ziņots, ka Rīgas domes priekšsēdētājs Mārtiņš Staķis (PP) nolēmis atkāpties no amata.

Šo lēmumu izraisīja nesaskaņas un šķelšanās koalīcijā saistībā ar iespējamo pārkāpumu izmeklēšanu Rīgas domes Satiksmes departamentā.

Kā norāda Staķis, kopš Rīgas domes ārkārtas vēlēšanām 2020.gadā viņš esot strādājis, lai Latvijas galvaspilsētā ieviestu modernas, ilgtspējīgas pārmaiņas un labākās pārvaldības prakses.

Dīvaini

Tizija Hofsone no Linkolnšīras, Lielbritānijā pirms vairākiem gadu desmitiem nosūtīja pa pastu pieteikumu savam sapņu darbam. Sieviete tā arī nesaņēma atbildi no kompānijas, kurā pieteicās darbam, un bija vīlusies par notiekošo. Ilgi viņa sevi šaustīja, domājot, kāpēc nekvalificējās darbam. Tagad 50 gadus pēc notikušā sieviete guvusi atbildes, raksta "UPI".

Svarīgākais