Haribo lācīšu fani ir šokēti, uzzinot patiesību par konfektēm

© Reuters/Scanpix/LETA

Pasaulslavenās delikateses - Haribo gumijas lāču - cienītājus šokēja ziņas, kas saistītas ar zaļo lāču patieso garšu.

Katram no Haribo lāčiem ir sava krāsa un garša. Neskatoties uz to, ka lielākajai daļai patērētāju zaļā lāča krāsa asociējas ar ābolu, laimu vai pat arbūzu, izrādījās, ka zaļajam lācis patiesībā ir zemeņu garša, raksta nypost.com.

"Haribo misija ir iedvesmot un veicināt bērnu laimes izjūtu, izmantojot mūsu želejas gardumus, tāpēc mums patīk pārsteigt patērētājus ar interesantām garšas, formas, krāsas un tekstūras kombinācijām," norāda uzņēmums.

"Tas, ka zaļajam lācim ir zemeņu garša, ir burvīgs pārsteiguma un prieka piemērs, taču mēs vēlamies jums apliecināt, ka aveņu garšas lācis būs tradicionālajā sarkananajā krāsā. Apelsīnu, citronu un ananāsu garšas arī būs pieejamas tradicionālajās krāsās," piebilda uzņēmumā.

Zaļā lācīša negaidītā garša sociālajos tīklos izraisīja diskusijas saldummīļu vidū.

"Es dzīvoju šajā pasaulē jau 20 gadus un tikko sapratu, ka Haribo zaļais gumijas lācis patiesībā garšo pēc zemenēm," tviterī ierakstīja kāds izbrīnīts fans.

"Vai es esmu vienīgais, kurš nezināja, ka Haribo zaļais gumijas lācis ir ar zemeņu garšu, nevis ar laima garšu?!" jautāja cits lietotājs.

"Es piezvanīšu policijai, lai pajautātu, vai zaļais haribo lācis ir zemeņu vai ābolu," raksta šokētais gardēdis.

"Šis fakts mani ir satraucis gadiem ilgi," sacīja kāds cits interneta lietotājs.

Svarīgākais