Disnejlendas darbinieki izjauc romantisku bildināšanu

© Pixabay.com

Mēdz teikt, ka Disnejlenda ir vieta, kur sapņi piepildās, un ne tikai bērniem. Šī pasaku valstība liek aizmirsties arī pieaugušajiem, nonākot ārpus ikdienas un ierastā. Tāpēc, visticamāk, bidinājums Disnejlendā 21. gadsimtā nav nekas neparasts.

Kā redzams video, kāds vīrietis, viesojoties šajā elpu aizraujošajā vietā, izvēlējās padarīt ceļojumu neaizmirstamu. Nometoties uz viena ceļa pretī savai mīļotajai, lai izteiktu bildinājumu. Tāpat video var manīt, ka šis solis pretī apburtās princeses pilij, ir piesaistījis arī apkārtējo uzmanību, liekot uz mirklis apstāties. Taču jau pēc dažām sekundēm, kāds no darbiniekiem, rupji izjauc īpašo mirkli, kuram vajadzēja būt vienam no dzīves maģiskākajiem brīžiem. Atliek tikai secināt, cik pārsteigts bija topošais līgavainis brīdī, kad viņa vēlme tika apturēta, nemaz nerunājot par topošās līgavas emociju gammu.

Sociālajos tīklos ir manīti neskaitāmi bildinājumi, kas izteikti tieši Disnejlendā. Secinājums? Tiem, kas ir nolēmuši šo laimīgo soli spert konkrēti Disnejlendā, tā ir veiksmes spēle.

Dīvaini

Saprotams, ka, ilgstoši atrodoties bezsvara stāvoklī, organisms, tostarp asinsrite, pielāgojas un šo ārkārtas stāvokli pieņem par normu. Tāpat mainās arī cilvēku paradumi - atlaid roku, un lieta, kas bija rokās, kaut kur lidināsies, tāpēc nekas nav jānoliek uz galda vai plauktā, jo nekas nevar nokrist un saplīst.

Svarīgākais