"Elementāri! Paprasiet Pavļutam!" Tvitertauta neizpratnē par kustības "Par!" lūgumu ziedot

© Ekrānuzņēmums/twitter

Neskatoties uz to, ka "Attīstībai/Par" no valsts budžeta šogad saņems teju 300 tūkstošus eiro, Kustība "Par!" lūdz, lai tauta tai ziedo naudu tālākai darbībai.

"Mums vajadzīgs Tavs atbalsts! Ziedo! Mēs esam jauna ceļa sākumā, jo turpināsim politisko darbību paši - bez apvienības. Lai šo ceļu ietu, vajadzīgs atbalsts - mums nepieciešami ziedojumi," vēsta kustības "Par!" ieraksts mikroblogošanas vietnē "Twitter". Savu lūgumu kustība "Par!" paspilgtinājusi ar Aspazijas citātu "Ak, tik vienu karstu sirdi, kura nākotnei vēl tic".

Tvitertautā par šo paziņojumu nav vienprātības: vieni ironizē, citi - atbalsta:

"Kad šodien šo bildi ieraudzīju Twitter, domāju tas ir kāds joks";

"Mātei Latvijai visi bērni mīļi. Bet tās otras partijas bērni jums bija mīļāki, tāpec Staķa vietā partijas seja tagad ir Aspazija, kura, cita starpā, arī pievēra acis uz sava apvienības biedra Raiņa neētiskajām darbībām. Viņa gan tā arī nekad neizšķīrās";

"Noteikti izmantošu šo iespēju!";

"Tas gadījums, kad komentāri iznteresantāki par pašu vidžinājumu";

"Tātad tā " sazvērestības teorija" ka esiet parakstījuši līgumu, ka visa nauda un kontrole pār to paliek Jaunupam, izrādījās taisnība. Es vispār neesmu pārsteigts!";

"Elementāri! Paprasiet Pavļutam!"

"Tad valsts naudiņa tomēr LA aizgāja?

KNAB vietnē publicētā informācija liecina, ka "Attīstībai/Par" šogad no valsts budžeta saņems 290 055 eiro, turklāt šogad tā jau ir saņēmusi 145 027 eiro.

Politiskās partijas Kustība “Par!” biedri 2022. gada 3. decembra Kongresā pieņēma rezolūciju “Par Kustības “Par!” un politisko partiju apvienības “Attīstībai/Par!” turpmāko darbību.”, kurā teikts, ka kongress uzdod valdei nodrošināt, ka partija saglabā iespēju saņemt vēlēšanu rezultātiem atbilstīgu daļu no valsts finansējuma, kuru partiju apvienība “Attīstībai/Par!” saņem saskaņā ar 14. Saeimas vēlēšanu rezultātiem.

Svarīgākais