Neticēsi, no cik lielas naudas summas jāšķiras, īrējot 16 kvadrāmetrus Rīgā

© Pixabay

Summas, kādas prasa par īres dzīvokli Rīgā, ir ļoti augtstas. Tviterī ievērību guvis kāds sludinājums - īrei tiek piedāvāts 16 kvadrātmetru dzīvoklis.

Sludinājuma teksts: "Pēdējie studio tipa dzīvokļī īrei. Īres cenā iekļauta visu koplietošanas telpu izmantošana, ātrgaitas internets, trenažieru zāle. Komunālie maksājumi par studio tipa dzīvokli 140 Eur/mēn. Dzīvokļa īrnieku priecēs ne tikai privāts pilnībā aprīkots studio tipa dzīvoklis ar virtuvi un vannas istabu, bet arī mūsdienīgas koplietošanas telpas: mācību telpas, atpūtas un spēļu zonas, trenažieru zāle, kinoteātris, pilnībā aprīkota liela virtuve, mājīgs pagalms un jumta terase ar vietu kopīgām pulcēšanās reizēm. Īrnieka ērtībām būs pieejama kafija, uzkodas, veļas mazgātava un drukas pakalpojumi, apsargāta auto un velosipēdu stāvvieta un elektroauto uzlādes stacija.

Tikmēr vietnē "Twitter"....

Gints: Kojas Rietumos tā arī maksā.

Matrix: Nja, manā tehnī kojas 16€/mēn studentiem un nedaudz vairāk pedagogiem. Tikai nezinu, cik maksās tiem, kuri nav ne studenti, ne pedagogi. Varu pateikt tikai to, ka lētus dzīvokļus Rīgā vēl var noīrēt, gan droš vien tikai bez mēbelēm un paneļu mājā mikrorajonā bet, tomēr.

Sintija: Riga Rent piedāvā arī nedaudz lētāku variantu. Bet, jā, like in the west, piem., Amsterdamā. Tikai daudz skaistāk un pagaidām viss jauns.

Lauris: Jeibogu! Es maksātu vairāk, lai tikai izvairītos no cilvēkiem, bet šie to pārdod kā bonusu. Pietrūkst tikai: "Priecīgi varēsiet kopā nokārtoties WC gaiteņa galā."

Horācija: Jo vecāks palieku jo vairāk saprotu ka nabadzīgiem cilvēkiem jāveic pašnāvības.