Vīrietis, kas loterijā laimē 1.3 miljardu, neierodas pēc laimesta

© Kaspars Krafts/F64

Kāds ASV iedzīvotājs jūlija beigās loterijā Mega Millions laimēja vairāk nekā 1,3 miljardus dolāru, taču vēl nav ieradies, lai saņemtu savu laimestu. Par to, atsaucoties uz loterijas rīkotājiem, ziņo žurnāls People.

Kā informē organizatori, laimētā biļete tika iegādāta Speedway degvielas uzpildes stacijā aptuveni 30 kilometrus no Čikāgas.

Saskaņā ar loterijas noteikumiem uzvarētājam ir 12 mēneši no izlozes datuma, lai izņemtu savu laimestu, taču viņam 60 dienu laikā jāizlemj, ko darīt ar laimestu - izņemt to skaidrā naudā uzreiz vai ikgadēju maksājumu veidā.

Tajā pašā laikā saskaņā ar Mega Millions noteikumiem vienreizējais maksājums būs tikai 742,2 miljoni dolāru.

"Ar šādu balvu nav nekāds pārsteigums, ka uzvarētājam ir vajadzīgs zināms laiks, lai pieteiktos. Esmu pārliecināts, ka viņš pārdzīvo dažādas emocijas. Mēs cieši sadarbosimies ar uzvarētāju, ievērojot visas privātuma prasības, " iepriekš sacīja Ilinoisas štata loterijas direktors Harolds Mejs.

30. jūlijā tika atklāts, ka kāds ASV iedzīvotājs laimējis 1,3 miljardu dolāru džekpotu, kas ir viens no lielākajiem laimestiem Mega Millions vēsturē un trešais lielākais ASV.

Svarīgākais