Kolēģi vīrietim sarīko dzimšanas dienas ballīti; svinības izvēršas murgā

© pexels.com

Kevins Berlings no ASV apgalvojis, ka dzimšanas dienas svinības darbā viņam izraisījušas virkni panikas lēkmju, raksta BBC.

Saskaņā ar Kentuki Kentonas apgabalā iesniegto prasību, Berlinga kungs, kurš cieš no trauksmes traucējumiem, bija lūdzis savam menedžerim nesvinēt viņa dzimšanas dienu darbā, kā tas parasti pieņemts uzņēmumā, jo tas potenciāli varētu izraisīt panikas lēkmi un atsaukt neērtas bērnības atmiņas.

Neskatoties uz viņa lūgumu, uzņēmums 2019. gada augustā sarīkoja viņam pārsteiguma ballīti, raksta BBC. Vīrietim sākusies panikas lēkme un viņš ātri pametis pasākumu un savas pusdienas pabeidzis mašīnā.

Prasībā norādīts, ka Berlings nākamās dienas sanāksmē "konfrontēts un kritizēts", turklāt apsūdzēts par "prieka zagšanu kolēģiem" un, ka uzvedas kā "maza meitene". Sanāksme izraisījusi otro panikas lēkmi, pēc kuras viņš divas dienas pavadījis mājās.

Pēc divu dienu tiesas procesa vīrietim izsniegta kompensācija 450 000 ASV dolāru apmērā, tostarp 300 000 ASV dolāru par emocionālo pārdzīvojumu un 150 000 ASV dolāru par zaudēto algu prombūtnes dēļ.

Dīvaini

Parīzes olimpiskajās spēlēs sportisti tiek izguldīti no kartona izgatavotās gultās. Virs kartona ir visai plāns matracītis. Soctīklos klīst neskaitāmi video, kuros sportisti dažādos veidos izmēģina gultas - izrādās, ka tās ir gana izturīgas arī tad, ja pa tām lēkā un met kūleņus.