Piedāvā negaidītu kandidatūru Krievijas prezidenta amatam

© Ekrānšāviņš no video

Populārais krievu blogeris Jurijs Duds var kļūt par nākamo Krievijas Federācijas prezidentu pēc Putina. Šādu viedokli televīzijas kanāla "Ukraina 24" ēterā pauda pazīstamais ukraiņu producents Aleksandrs Rodņanskis.

"Ir cilvēks, kuram ir gan uzticības, gan vēlēšanu potenciāls - tas ir Jurijs Duds... Viņš nekad nav licis uzdot sev jautājumus. Runā skarbi, runā godīgi, un tajā pašā laikā absolūts Krievijas patriots. Viņš kritizē režīmu nežēlīgākajā veidā. Tieši viņš nebaidījās runāt ar Navaļniju, kad visi baidījās, viņš veidoja ar viņu spēcīgas intervijas," viņš teica.

Pēc Rodņanska domām, Duds ir cilvēks ar nevainojamu reputāciju. "Viņš var kļūt par lielisku politisko līderi," pārliecināts ir producents.

Pats Duds nosoda Krievijas iebrukumu Ukrainā, kritizējot Kremļa politiku. "Putins ir iebrucis suverēnas valsts teritorijā un tur karo," raksta blogeris, uzstājot uz tūlītēju Krievijas agresijas izbeigšanu.

Dīvaini

Saskaņā ar šonedēļ publicēto statistiku, arvien vairāk liberāļu ASV pērk ieročus. Izdevums “The Wall Street Journal” ir nosaucis to par "pārsteidzošu" tendenci vēlētāju grupā, kas parasti atbalsta šaujamieroču ierobežojumus.

Svarīgākais